Йогі Бхаджан залишив нам крім всього іншого ще й чимало рецептів їжі, котра дуже допомагає підтримувати себе, якщо ви практикуєте. Ось один "фестивальний" рецепт супу. Його часто дають на семінарах та на літньому фестивалі Білої Тантри. Його смакова специфічність пояснюється тим, що в дні інтенсивної практики, така дієта приносить очищення, насичує тканини енергією і дає відчуття легкості. Спробуйте якось приготувати його в один із літніх днів.
Інгредієнти:
6 чашок картоплі
1 чашка цибулі
1 чашка селери
5 зубчиків подрібненого часнику
1 чайна ложка куркуми
1 чайна ложка меленого кумину
1 чайна ложка коріандру
1/4 чайної ложки кардамону
чорний перець, каєнський перець, сіль за смаком.
Приготування:
Зварити овочі, додати спеції і часник. Варити, доки картопля не почне розчинятися і ставати частиною бульйону. Додати перці і сіль а також трішки масла гхі, аби допомогти травленню.
Смачного!
І не забудьте благословити свою їжу!
Е(і)к Онг Каар Сат Гур Прасад Сат Гур Прасад Е(і)к Онг Каар
Немає коментарів:
Дописати коментар