Наталка Демиденко, крім того що прекрасна дівчина і відважна кундалінщиця, вона ще й виявляється кулінар-експериментатор. А як інакше, коли переходиш на вегетаріанство.
Тож далі рецепт від Наталі, який вона скромно назвала "рецепт з сиру":
- Адегейський сир або можна взяти тофу (я від себе вклинюся з паніром) 300 грам
- водорослі норі
- борошно нутове (або яке у вас є), спеції (куркума, можна взяти кумин) і сіль за смаком - для кляру.
Сир порізати на довгі пласкі шматочки, норі розрізати на стрічки трошки більші за сир, щоб потім ними його обгорнути.
Борошно і спеції змішати, розвести водою до густоти сметани. Водорості замочити водою, загорнути в них сир, змастити кляром з усіх сторін і на сковорідку, в розігріте гхі, смажити до золотистої кірочки або за смаком.
Можна робити і без кляру, також дуже смачно виходить).
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар