середу, 25 вересня 2013 р.

30 вересня, Радха-клуб "А яку новину передав тобі Простір?"


   Цього понеділка відбудеться остання зустріч Радха-клуба, відтер він переформатовується у жіночі семінари "Радха-шакті", що відбуватимуться по суботам раз на місяць і триватимуть близько чотирьох годин (перший у оновленому форматі семінар буде 12 жовтня). 
   Тридцятого ж вересня ми традиційно збираємося у просторі Богині, на Толстого, 23, і наша тема "А яку новину передав тобі Простір". Заняття буде із елементами арт-терапії, рукоділля, використанням метафоричних карт. 
   Ілона Щаслива, майстер щасливих капелюшків та лялькарка зробить для нас майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки Сороки. Ця лялька знадобиться для нашої подальшої подорожі, адже саме сорока є символом новин, об'єднанням темного і світлого у одному.
   Перед заняттям на нас чекає дегустація аюрведичних та йогічних чаїв від нашого чайного експерта Вікторії Ткачової (у неї ж можна ці дивовижні чаї і придбати).
      Із собою візьміть клаптики натуральних тканин, ножиці, нитки. 
    Отже, 30 вересня, понеділок на 19.00 (тривалість 1,5 - 2 години), вул. Льва Толстого, 23 (код 379 одночасно), 4 поверх, клуб "Богиня" (14 оф).
   Форма одягу - жіночно-спортивна (це може бути і довга спідниця або зручні штанці).
Із собою за можливістю прихопіть благісні солодощі для чаювання й квіти і благовоння для Богинь!:)
   Вартість: 50 гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар