вівторок, 22 січня 2013 р.

Граємо в Лілу!:)

   Слово "ліла" - означає гра, час проведення, у сенсі гра вищої Свідомості. Це слово використовують коли говорять про ігри Господа, коли він являвся на Землі. Ліли Бога мають абсолютно духовну природу і їх неможливо осягнути із матеріалістичної точки зору. Також цим словом описується вся реальність, як результат творчої гри Верховного Абсолюту. 
   Гра Ліла називалася раніше Джняна Чаупада (Гра Знання). 72 її клітинки, змії і стріли на ній - це основні плани буття. Граючи в цю гру ми доторкаємося до божественної мудрості. Проходячи від клітинки до клітинки, ми починаємо глибше розуміти які саме строкаті тенета плете перед нашими очима ілюзія і бачити своє життя, як віддзеркалення макрокосму.
   Що ж, нарешті ми знову пограємо у цю прекрасну гру! Збираємося у п'ятницю, 1 лютого на 19.00 у "Богині". Через особливий формат, бажано щоб гравців було 5-7. Тому перші 5-7 чоловік, що залишать свої імена в коментах цього поста і будуть грати. Якщо охочих виявиться більше, то наступні бажаючі гратимуть наступного разу. 
   Вхід вільний, пожертви на честь оренди залу вітаються. Із собою візьміть якийсь невеличкий талісман, що може вас уособлювати на цей момент (каблучка, значок, монетка..) щось, що ви зможете використовувати як фішку. Гра може зайняти кілька годин, а то і більше (хоча може і менше). 
   Якщо у вас із якихось причин не вийде пограти, то дуже рекомендую Лілу онлайн - ви можете робити хід тільки рад на добу, вести щоденник і осмислювати свою динаміку.
   



5 коментарів: