пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Семінар на честь Дня закоханих - 10 лютого, неділя


   10 лютого 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - семінар Кундаліні йоги на честь Дня закоханих - "Йога для двох". Практики, що покращать ваші взаємини, як на фізичному, так і на духовному рівні. Дадуть розширене розуміння чим ви є один для одного, який кармічний урок маєте усвідомити разом. Ви зможете налаштувати вібрації тонких каналів на спільне звучання і відчути душу іншого, як особливу незалежну божественну структуру, що з великої милості вищих сил лише на деякий час допомагає вам віднайти себе; ви побачите у своєму партнері свого земного ангела.
   Також це дасть змогу зрозуміти вашій половинці якою практикою ви займаєтеся (якщо ваш партнер не практикує), урізноманітнить ваше дозвілля і підготуватися до цього прекрасного Дня душі - Дня закоханих.
   Якщо у вас зараз немає пари, або ваш партнер із якихось причин не може відвідати заняття, ви можете домовитися із кимось із своїх друзів і подруг, і потім передати досвід своїй коханій людині.
   10 лютого неділя, 10.00 - 13.00 - семінар Кундаліні йоги на честь Дня закоханих - "Йога для двох". Простір клубу Богиня. Вартість - 80 гривень. 
   Із собою візьміть зручний одяг, покриття для голови, покривало для релаксації, питну воду, легкий йога ланч за бажанням.
   Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар