неділю, 3 лютого 2013 р.

Заняття "Прощання із померлими близькими"


   9 лютого 2013, субота, 15.30 - семінар "Прощання із померлими близькими". За кожним із нас стоять батьки, бабусі-дідусі і великі потоки родів, що переплелися у нас. Певною мірою всі наші предки живуть у нас бажаннями, талантами, емоціями і навіть хворобами. Дуже важливо мати гарні рівні стосунки із представниками свого роду. Однак, часто за їхнього життя, ми так і не вибудували їх і можемо почувати певну провину. Або ж почуття втрати вводить у оніміння нас настільки, що всі потоки життєвої енергії тратяться на підтримання душі в тілі. У такому стані ні про яку реалізацію своєї вищої місії не може йти мова.. Хоча цим своїм станом ми шкодимо не тільки собі, а насамперед тим близьким, за якими сумуємо. Їхні душі отримують через такий зв'язок постійний потік любові, розбавлений великою порцією трунку і їм від цього стає дуже гірко. 
   Причина цього у невірному розумінні самої смерті і вічності, а також нашому егоїзмі - адже нам так було комфортно і зручно із своїми близькими, нам сумно за тими стосунками, котрі ніколи вже не повернуться. 
   На занятті ми розглянемо дієві і перевірені власною практикою техніки, котрі приносять велике полегшення у життя, глибше розуміння кармічного візерунку долі, свою роль, та роль інших у ньому і велике благо для душ померлих близьких (асоціативні карти, медитативні практики, мантри та особливі ритуали). 
   9 лютого буде субота (день Сатурна) та новолуння (дуже сприятливий час для проведення подібних практик). Тож всіх, чиє серце потребує подібної терапії, радо чекатиму у просторі клубу Богиня 9 лютого о 15.30.
   Вартість - 50 гривень. 

   Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар