неділю, 3 лютого 2013 р.

Інтенсив Кундаліні йоги "Набір сонячної енергії"


   17 лютого 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - інтенсив Кундаліні йоги "Набір сонячної енергії". Це заняття організовується, як то кажуть по заявкам, адже тужливі нотки у очах наших йогів так видають ностальгію за сонечком. Сонце - це щось більше, ніж диск енергії тепла і світла. Це особлива особистість, що як і решта 33 мільйона півбогів, має відображення у нашому тілі. Сонце відповідає за ясність, осяйність, лідерство, потужність, яскравість, харизму, заступництво слабших, мудрість, здатність відчувати радість і щастя. Сонце - це чиста енергія любові, батька, реалізації в соціумі, прагнення, здобуття і служіння.
   Як казав Йогі Бхаджан - "Ви завжди бачитимете сонце, якщо летітимете над хмарами". Хмари у нашому житті часто бувають у вигляді звичайного хімічного дисбалансу - ми втрачаємо рівновагу, розуміння своєї істинної природи, ролі у Всесвіті і це стає причиною депресії, апатії, ліні, в'ялості.. 
   Цього дня ми виконаємо особливі практики Кундаліні йоги, що допоможуть налаштувати сонячний канал енергії, покращити взаємодію із цим світилом, зрозуміти більше його природу та індивідуальність і пізнати його прояви у своєму тілі та психіці. Ми зарядимося чистою енергією сонця, радості, позитивності та ентузіазму до життя. Також будуть деякі рекомендації щодо "сонячної дієти", такщо візьміть ручку і блокнот.
   17 лютого, неділя, 10.00 - 13.00 - інтенсив Кундаліні йоги "Набір сонячної енергії". Простір клубу Богиня. Вартість 80 гривень.
   Із собою візьміть зручний одяг, питну воду, покривало для медитації, легкий ланч за потребою і бажанням.

  Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар