понеділок, 17 січня 2011 р.

Нумерологічна система кундаліні йоги: десять тонких тіл


Згідно нумерологічній системі кундаліні йоги у кожного з нас є Десять тіл. Першим із них є тіло Душі - перше. Потім у нас є три Ментальних тіла – Медитативний (Нейтральний) розум (друге тіло), Проективний (Позитивний) розум (третє тіло) і Захисний (Негативний) розум (четверте тіло). Далі – Фізичне тіло (пяте). Шосте тіло – це Німб (енергетична дуга, що знаходиться над головою). Сьоме тіло – це вся Аура. Восьме тіло – це прана (енергія, що приходить до нас здебільшого через дихання), Пранічне тіло. Девяте тіло – це Тонке тіло, а десяте – це Сяюче. Існує ще так зване одинадцяте тіло – це сума всіх десяти тіл, їхніх якостей. Кожне із цих тіл може проникати і входити у взаємодію із іншими. Всі тіла однаково важливі, коли ми успішно діємо через всі тіла – виникає успіх. Це модель росту людини.
Цю нумерлогічну систему відкрив Йогі Бхаджан, подорожуючи Індією. Ця система працює із датою народження людини. Вона доволі проста, і опанувавши її можна, підключивши інтуїцію, спостерігати за собою та іншими людьми, дати народження котрих ви знаєте.
Кожен з нас, згідно цієї системи народився із певними викликами і подарунками. Знаючи свої сильні і слабкі сторони, можна проживати життя більш усвідомлено і гармонізуватися.
Нам потрібно із дати народження виокремити 5 позицій (для прикладу візьмемо 5 червня 1964 року):
-         число душі (день народження) – 5.
-         число карми (місяць народження) – 6.
-         число подарунку (сума двох останніх чисел року) – 6 + 4 = 10
-         число долі (сума цілого року) –= 2 + 0 = 2 (всі числа, слід скорочувати до 11)
-         число шляху – всі цифри в сумі - 1 + 9 + 6 + 4 + 5 + 6 = 31, 3 + 1= 4
Число душі – це позиція виклику в уявленні про себе. Воно вказує на те тонке тіло, що відділяє нас від внутрішньої єдності, те, що слід робити аби досягнути внутрішнього спокою. Те, що ми відчуваємо по відношенню до себе. У даному випадку ми маємо 5 – Фізичне тіло. Людині важко допомагати самій собі, вона або надто переймається своїм здоров’ям або навпаки ігнорує свій стан. Слід навчитися бути в ладу із собою через Фізичне тіло.
Число карми – 6. німб – людина молитви. Число карми – теж є викликом. Те, з чим слід працювати аби бути у ладу із іншими (своїм розширеним великим я). Шостого місяця народилося більшість близнюків, і даний виклик є характерним для цього знаку – роздвоєність, самообман, непостійність і нерішучість.
Число подарунку – це те, що людині дали для гарної реалізації у світі. Однак, якщо подарувати дитині рояль не обовязково вона стане музикантом. Своїм подарунком ще слід вміти скористатися. У даному випадку – 10, це сяюче тіло. Королівськість, величність. Людина сяє і проявляє творчість, здається, що їй все доступне.
Число долі – це та знайома стратегія, що йде ще з минулих досвідів. В цій даті – двійка – Негативний розум. Це означає, що людина вже навчилася приймати тіньовий бік ситуацій, прораховувати ризики, а також володіти цими ситуаціями. Гарно вдається контактність із іншими людьми, групами.
Число шляху – це виклик, це те, заради чого душа прийшла у цей світ, головний її урок. Тут – 4, Нейтральний розум. Це означає, що найбільше бажання людини це бути в балансі із внутрішнім та зовнішнім світом. Ключем для цього є медитація.
Далі зявлятимуться матеріали по кожному із тіл. А із 20 січня 2011 року у групі на Пушкінській 32 розпочинається курс із цієї теми.
Чекаємо на всіх охочих!



3 коментарі:

  1. Рада знов більше дізнатись про цю нумерологічну систему. Вона допомагає ще більше збагнути твою життєву задачу, побачити твої підводні камені (виклики)одразу і в обличча. Так легше з ними працювати і перетворювати в зароблені подарунки.

    ВідповістиВидалити
  2. До речі, остання картинка- фантастична, як я зрозуміла це реінкарнація однієї душі. Хотіла б я мати таку картинку-історію своєї душі:-)

    ВідповістиВидалити
  3. в глибокій медитації можна таку картинку побачити, або перед смертю цього тіла).

    ВідповістиВидалити