пʼятницю, 2 березня 2012 р.

СоПуркх - сила молитви благородної жінки

   Скоро наближається 8-ме березня. Як би хто не ставився до ідейності та комерційності цього свята всі відчувають, що день стає довшим, тепло неминуче повертається, хочеться жити, радіти і ще більше любити. 
   Частіше за все в ці дні роблять щось приємне для жінок. Однак кожна із нас знає, що давати це так по-жіночному, в цьому більше радості, краси і щастя. Тим більше, що із насінини завжди виростає щось набагато більше!:)
   Пропоную всім любим жінкам і дівчатам чудову практику (яку багато із нас вже хто спробував). СоПуркх - це священний текст створений Гуру Рам Дасом, Четвертим Сикхським Гуру. Йогі Бхаджан давав цей шабд як особливу садхану для жінок. Щоденна практика повторення цього священного тексту (11 разів, практикувати слід із прямою спиною, бажано покрити голову, чітко і сконцентровано промовляти звуки, ментально можна тримати образ чоловіка, брата, сина, коханого, батька (до трьох чоловік)) возвишає чоловіків в оточенні жінки, дає їм підтримку для проявлення свого повного потенціалу.  
   Сказано, що практика СоПурк протягом 40 днів підряд (практику не можна переривати, інакше слід починати знову) на фізичному рівні проявляє Бога перед очима жінки в образі чоловіка (також щоб отримати більш глибокий досвід можна практикувати 90, 120 днів; я особисто знаю людей, котрі не припиняють практикувати ніколи).
   Ця медитативна практика здатна покращити стосунки, розірвати ті, що були не істинними, звільнити від надмірних прив'язаностей, зрозуміти природу свого анімусу, примирити своє жіноче і чоловіче єство тощо.
   Є ціла світова громада жінок, що практикує СоПуркх, можете до них приєднатися.  
Тут ви можете завантажити російську транслітерезацію тексту.Прослухати текст у виконанні Нірінджан Каур на гурмукхі можна тут

"Жінка надає форму часу, простору і чоловіку: чоловіку завтрашнього дня - дитині; чоловіку сьогоднішнього дня - чоловіку; чоловікам вчорашнього дня - предкам. Все суспільство, в теорії в реальності, основане на жінці"
Йогі Бхаджан

   Відчувайте особливу божественну радість від втілення у жіночому тілі і нескінченних потоків Любові, Блаженства, Краси і Щастя у ваших Серцях!!
Сат Нам!

Немає коментарів:

Дописати коментар