четвер, 10 січня 2013 р.

Духовний ритрит із Шив Чаран Сінгхом у Сахарі, квітень 2013

   Шив Чаран Сингх - це легенда Кундаліні йоги. Він фантастично красивий і безмежно глибокий. Його система Карам крійї відкриває людям взаємодію чисел, долі і розшифровує символи простору, пояснюючи цим сенс буття, призначення і шляху. 
   Так-от, Шив Чаран, разом із своєю дружиною Сатья Каур організовують дивовижний семінар у пустелі. Тож, як то кажуть, зав'яжіть свій тюрбан тугіше, буде спекотно!
   Цей тур влаштовано спеціально для російськомовних кундалінщиків, буде спеціальний перекладач. 
    Тож 11 - 18 квітня 2013 року, Марокко. Сон під зорями в дюнах Сахари, садхана під схід африканського червоного сонця, йога практики в тіні оаз.. Звичайно не без традиційного східного шопінгу.
   Щоб повніше уявити всі декорації семінару, перегляньте відео із попереднього ритриту.


   Подорож почнеться в Марракеші, перехід через гори Атлас до міста Тінгір. Візит кочовиків пустелі, оаз, берегів рік, знову пустель.. Подорож неймовірна, захоплива, екзотична і насичена присутністю Майстра та його вчення.
   Вартість 820 євро (8 днів, 7 ночей), що включає в себе навчання (духовні практики із Шив Чаран Сингом, щоденна садхана), поїздку (розміщення у мароканських ріадах, шатрах та пустелі) харчування (сніданок, обід і вечеря - місцева натуральна їжа), внутрішні перевезення, всі екскурсії і відвідування визначних місць, супроводження місцевого провідника-бербера. Додатково оплачується перелііт і послуги перекладача (2800 рублів). Більше інформації у організаторки Анастасії Шевченкової (Сада Ананд) nastassja.shh@gmail.com. 

Немає коментарів:

Дописати коментар