пʼятницю, 28 червня 2013 р.

1 липня Жіночий "Радха-клуб": "Енергія Дурги: сила очищення, освоєння і відстоювання свого простору, прощання із старим"

 

Дурга - одне із імен дружини Шиви, у своїй грізній іпостасі. Вважається, що кожна жінка містить у собі всі архетипічні сполуки Всесвіту. Чим ширшу гаму їх вона випромінює, тим гармонічніше себе почуває. Часто більшість із нас, із тієї чи іншої причини, воліють застрявати в одному-двох архетипах, і з часом починають себе із ними ототожнювати. Кажуть, що ніщо не є таким небезпечним для особистості, як ідентифікація себе із певним праобразом, він може просто поглинути її. Набагато екологічніше дозволяти всім енергіям мати прояв.
   Енергія богині Дурги дуже особлива - вона, із одного боку, воїтелька, хоробра, смілива, вона перемагає демонів, вона надія стражденних. Ця іпостась допомагає жінці отримати достатньо сили щоб розірвати ліани проблем, прив'язаностей, звичок, внутрішніх і зовнішніх демонів, що навіть доволі сильно обплели її ноги. Дурга приходить на своєму благородному левові із зброєю і лотосом, із святістю і благословенням. 
   На занятті на нас чекає чаювання, танець Дурги, практики із вивільнення гніву і особлива практика читання священного тексту "Чанді Ді Ваар" (якщо ви будете на зустрічі, обов'язково напишіть аби мати примірник тексту). Вважається, що читання цього твору розганяє демонів темряви у вашому зовнішньому просторі, умі, розумі і розсіює темряву страху, страждання і печалі. 
   Понеділок, 1 липня, 19.00 (тривалість 1,5 - 2 години), вул. Льва Толстого, 23 (код 379 одночасно), 4 поверх, клуб "Богиня" (14 оф).
   Із собою обов'язково прихопіть благісні солодощі для чаювання!:)
   Вартість: 50 гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар