пʼятницю, 28 червня 2013 р.

18 серпня: інтенсив Кундаліні йоги "Сатурн: аскетизм, містицизм та шлях істини"

   
18 серпня, неділя, 8.30 - 11.30 - продовжуємо наші  космічні подорожі, цього разу наш маршрут пролягає вглиб Сатурна. Це містична та холодна планета, гніву котрої бояться навіть небожителі. Адже ця особистість приходить у наші життя із випробуваннями, викликами, смертями близьких, катастрофами, фінансовими труднощами тощо. Однак саме владика Сатурн одарює нас милістю очищення, знаходженням свого шляху і формує істинний калібр нашої особистості.
   На занятті ми навчимося розглядати знаки і періоди Сатурна у нашому житті, спробуємо краще їх розпізнавати і взаємодіяти із енергіями Шані (Сатурна). І звісно, багато практики йоги, що допомагає згармонізувати цей аспект із нашими особистостями.
   Особливо цікаво і корисно буде "вісімкам" - ми у нумерології числа народження фігурує ця цифра, народженим у суботу, тих у кого зараз період Сатурну. Також людям "суворих професій" та тих у кого є труднощі із дисципліною, силою наміру та рівновагою.

   18 серпня, неділя, 8.30 - 11.30, інтенсив "Сатурн: аскетизм, містицизм та шлях істини". Льва Толстого 23, кв. 14.
Вартість 80 гривень.
 Із собою візьміть килимок, зручний одяг,  покриття для голови, питну воду, покривало для медитації, легкий йога-ланч за потребою і бажанням.
Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар