пʼятницю, 12 липня 2013 р.

Трояндова вода - охолодження й рівновага

   
Як же охолодитися влітку? Часом люди так божеволіють від спеки, що набувають якихось нелюдських ароматів і вигляду. Звичайно є купа різних методів. Хочу нагадати про одну найприємнішу річ, яка особливо актуальна влітку - трояндова вода.
   Якщо вам пощастить дістати дійсно хорошу якісну таку водичку, то вважайте, що вам неймовірно пощастило. Оскільки крім неймовірного солодко-чуттєвого аромату вона має ще багато корисних властивостей. 
   Сам запах трояндової води очищає розум, врівноважує емоції, заспокоює і охолоджує ум. При головних болях досить покласти на зону лоба та скронь компрес із прохолодної трояндової води і людина відчує значне покращення. Це ж можна робити і при підвищеній температурі, оскільки троянда має здатність балансувати енергії на рівні ума, результати одразу помітні і на рівні тіла.
   Також ця вода може бути антисептиком і чудово заживляє поранення. Багато хто дуже хвалить цю воду, використовуючи, як дезодорант. Також розбавленою водою можна ополіскувати рот для свіжості подиху, дезінфекції ротової порожнини. Регулярне ополіскування роту навіть укріплює зуби і ясна, відбілюючи перші і роблячи більш пружними і міцними другі.  
   Трояндова вода допомагає зняти напругу в очах і навіть усуває їхнє запалення - можна робити ті ж таки компреси.
   Якщо нанести воду на тіло, то шкіра отримає освіження і прохолоду, а ще зволоження. Після такого нанесення шкіра захищена від опіків сонця і засмага стає рівною і золотистою.
   Кажуть, що трояндами пахнуть самі богині Процвітання. Тож наносячи цей прекрасний аромат, ми ще й притягуємо позитивні божественні вібрації. 





Немає коментарів:

Дописати коментар