четвер, 3 жовтня 2013 р.

13 жовтня, субота: "Вач: канал красномовства і усвідомленої комунікації"

   12 жовтня, у неділю із 11.00 до 14.00, стартує оновлений формат жіночих семінарів "Радха-шакті". "Вач - канал красномовства і усвідомленої комунікації" - наша тема. Вач, або Вак - богиня мовлення, сама персоніфікація мови. Якщо ми маємо певні проблеми із мовою - страх виступати на публіці, недорікуватість, невміння оформити свої думки у слова, острах спілкування на певні теми або із певними людьми.. - скоріше за все благословення Вач нам знадобляться.
   Місце обителі Вач - небо, земля, вода і простір, вона досягає всіх місць, де можна чути мову. Вона пов'язана із Сарасваті і живе у однойменному тонкому каналі (надіі), що йде від Третього ока до кінчика язика і пов'язаний із умом, мовою, натхненням, передбаченням. 
   Часто мову і навіть саме мовчання ототожнюють із багатством, золотом, а слово - із монетою. Вач також виступає, як володарка багатств, - вона наділяє красномовством і процвітанням своїх улюбленців і допомагає їм використовувати ці дари у духовній практиці і служінні.
   Як же стати її улюбленцем? Правильно використовувати ті ресурси, що вона вже нам дала. На семінарі ми розглянемо ситуації коли ми втрачаємо її підтримку через неправильну мову і погану комунікацію. Наші медитації будуть направлені на те, що зв'язатися із Матір'ю Вач і отримати її щедре благословіння для того щоб наша мова текла тихим дзвінким струмочком, насичувала зустрічних нам людей, возвишала їх, несла мир, гармонію, успіх і процвітання. 
   Наші практики будуть спрямовані на те, щоб ми зустрілися із страхом сцени, виступу і домовилися із ним на підтримку. Наші вправи будуть покликані зробити нашу мову більш виразною, емоційно насиченою, щирою, усвідомленою, тією, що возвишає.
   13 жовтня, неділя, 11.00 - 14.00 "Вач - канал красномовства і усвідомленої комунікації".
   Вул. Льва Толстого, 23, 14 кв.
   Форма одягу жіночно-спортивна - довгі спідниці або лосини і туніка.
   Із собою прихопіть благісні солодощі для чаювання, квіти богині.
   Рекомендоване пожертвування: 120 гривень.
   Про присутність повідомте заздалегідь, адже час і місце семінару може змінитися.

Немає коментарів:

Дописати коментар