четвер, 10 липня 2014 р.

П'ятиденний семінар (2-6 серпня) "5 воріт відновлення жіночої енергії" в Карпатах

     
Згідно ведичного вчення жінка відновлює свою енергію через молитву і спілкування із природою, а чоловік - через жінку. Відповідно, якщо енергетика жінки розтрачена на роботу, транспорт, неякісну їжу, неекологічні викиди емоцій у неї є мало що дати, чоловіку, оточенню, самій собі. 
   Наш семінар розрахований спеціально для творчих, соціально активних жінок міста, котрі хочуть на час відійти від звичних ролей і через спілкування із природою, жіночі практики, йогу, медитацію, налаштувати зв'язок із своєю Божественною Жінкою, почути її послання, усвідомити свою істинну суть,  і збагнути як жити далі для гармонії, щастя, краси, любові.
   Семінар триватиме із 2 по 6 серпня (з суботи по середу) у карпатській садибі, поблизу гір, води, лісу і серед чистого повітря. У програмі семінару: ранкові практики, Кундаліні йога, пранаяма на природі, жіночі відновлювальні вправи, арт-терапія (для кожної учасниці буде спеціально проведена невеличка фото-сесія, в якій вона зможе розкрити незвідані частинки себе), відпочинок... Також ми будемо самі готувати смачні йогічні страви, корисні для жіночого організму. Ми відійдемо від буденності і підійдемо до процесу приготування творчо і медитативно; навчимося одухотворювати їжу.
    Кожен день ми будемо проходити, як крізь ворота, через стихії: Земля, Вода, Вогонь, Повітря, Ефір, - аби вийти із цієї подорожі оновленими, чистими, усвідомленими, ясними та цілісними.
 Кількість учасниць обмежена через камерність семінару. За більшими деталями звертайтеся 066 76 34 044.
   Вартість семінару із проживанням та харчуванням 1550 гривень при оплаті до 24 липня і 1800 після. 

Немає коментарів:

Дописати коментар