понеділок, 10 січня 2011 р.

Нумерологічний прогноз на 2011 рік (за традицією кундаліні йоги)

      2011 рік – час надзвичайних змін і феноменального росту на нашій планеті. 11 означає електричну енергію. Все, що використовує електричну енергію буде відчувати потужні спади та перепади струму. Також цього року слід чекати ще більших несподіваних капризів від природи.
Людство ставатиме все більш відкритим до нового, але одночасно із цим загальна стресовість зростатиме. Все більше людей звертатиметься до духовних практик та самопізнання, однак, разом із цим, фраза «проблема в тобі – це тобі треба змінитися» - лунатиме ехом в серцях людей.
Тобто перебої і енергетична нестабільність одночасно і потужною напругою чекають  на людей і все, що на Землі. Що можна робити, щоб залишатися в балансі? Ідеально практикувати йогівську практику перемінного дихання через ніздрі. Можна починати свій день із 3-5 хвилинної дихальної практики, і будь певні, ваша збалансованість допоможе пожити ще один плідний прекрасний день.

Багато людей в цей час будуть поводити себе не властивою поведінкою (все через цю ж незбалансованість), звинувачуватимуть інших у проблемах. Як можна це пережити? Тільки через співчуття і розуміння. Йогі Бхаджан говорив про це: «Розумійте через співчуття, інакше ви не зможете зрозуміти цей час».  
Якщо подивитися на світлу сторону, то 11 несе частину божественного, і все більше тонкого і ефірного стане відкритим у цей час, все більше глибше можна пізнати істину. Також енергетика цього року буде такою, що ті, хто не має пари обовязково матиме шанс зустріти бажаного партнера. Загальна сума цього року = 4 (2 + 0 + 1 + 1), а 4 – це сердечний центр. Також це нейтральний розум, а ще «чаша молитви». Молитва із серця стає дуже сильною в цей час.
Потенціал для нових радісних стосунків зростає з кожною миттю. 11 являє собою паралельний унісон, в якому наша душа знаходиться в божественній співтворчості з потоком духа в Всесвіті. Ця сфера співналаштованості відкрита для нас 2011 року, однак для отримання доступу до цього простору потрібна духовна практика. Паролем доступу цього року є мантра Ек Он(г) Каар Сат Гур Прасад,  Сат Гур Прасад, Ек Он(г) Каар. В кундаліні йозі її називають чарівною мантрою, тому що миліст’ю Гуру, вона вирішує такі ситуації, з якими б ми не могли справитися самі.
Ек Он(г) Каар – єдин творець, Сат – Істина, Гур Прасад – дар, благословення. Ще прасадом називають освячену їжу. Готуючи обід, співаючи цю мантру, можна освятити свою їжу і зробити її прасадом – на щастя і благословення своїм рідним, близьким і собі.
Щасливого, усвідомленого нового року!

Немає коментарів:

Дописати коментар