суботу, 9 липня 2011 р.

Досвід практикуючих

Досвід пропрацювання  страхів на літньому  інтенсивні
Ілона Щаслива, майстер капелюшків, лялькарка, практикує Кундаліні йогу


  Хочу поділитись особистими враженнями від інтенсивних тематичних занять кундаліні йогою на природі, які проводить Фатепал Каур, ось уже декілька тижнів.  Сама ця ідея, вже є благословенною – адже на природі в нас включаються всі органи сприйняття і ми максимально заряджаємось всіма видами цілющої  енергії. Адже для  жителя сучасного міста це є необхідністю.
  Отож, минулої неділі зібрались сміливі дівчата, для того, щоб попрацювати над своїми страхами. Заняття, яке триває близько чотирьох годин і які спливають дуже непомітно, було насичене  цікавими психологічними техніками, окрім йогінських. Таке поєднання теж спрацьовує несподівано.
  Отже, ми розглянули види страхів, дістали з потаємних глибин свої особисті страхи – коли бачиш свого ворога в обличчя, з ним можна навіть подружитись, він може стати сильним союзником. Також, під час однієї техніки ми прислухались до свого тіла і дізнались де ж саме посилився наш найбільший страх і як він блокує чи які болісні відчуття в тілі він викликає. Потім намагались трансформувати його в позитивну форму за допомогою любові.  Звісно, з опису це може звучати дивно, але в груповій енергетиці і з компетентним  інструктажем ми можемо самі себе зцілювати.
 Також інтенсив був наповнений потужними кріями і надпотужними медитаціями. Їх післядія на фізичному рівні триває ще й досі, хоч минув майже тиждень, так як інтенсивні заняття це програма, яка запускається і трансформується в нашому тілі і свідомості тільки з часом.
  Також Фатепал Каур після інтенсивного заняття надіслала нам, учасницям, цікавий і дуже необхідний бонус – мантру для безстрашності. І тут хочу сказати декілька слів: під час читання цієї мантри моє тіло почало реагувати дуже незвично – мої плечі ніби хтось розгорнув і дуже дивно повільно повертав -  вправо і вліво. Я тільки здогадуюсь, що це може означати, але при цьому вивільняється почуття впевненості і безпеки.
  Отже, я дуже дякую своїй подрузі та інструкторці з Кундаліні йоги, яка має дар передчуття, над чим треба попрацювати  групі людей, чи конкретній людині, і яка знає якими інструментами цим людям можна допомогти і як мотивувати їх для особистої щоденної праці над собою.
  Адже, як сказав один мудрець: «В Бога немає інших рук окрім наших».
Підготувала Дхарам Дживан Каур.

Немає коментарів:

Дописати коментар