неділю, 14 серпня 2011 р.

Сірін із гітарою або враження від першої живої Садхани

  Сьогоднішнім ранком відбулася дивовижна духовно-музикальна подія. Вперше у нашому місті справжня жива інструментальна Садхана. 
   Ранок починався по-недільному - нічні гуляки, поодинокі шалені автомобілі і ще темні обійми нового дня. 
   Якщо чесно, сьогодні був дивовижний неаншлаг: чи то інтуїція наших активістів саме сьогодні підкачала, чи то був створений недостатній піар події, але факт: нас було мало і це було божественно! Знаєте наскільки? Ніби вас вже в цьому фізичному тілі помістили у райський сад, де співають ніжно-мелодійно діви-сіріни! 
   Женя Большакова - фантастична постать - це професійна московська співачка та музикантка, котру до Києва заманив рожевощокий Амур. Це, звичайно, її справи, але нам від цього самі блага - її голос наскільки огортає вас своїми різношаровими хмаринками, що дійсно потрапляєш у океан блаженства! Її гітара солодкострунна, а разом вони ідеальна сполука для виконання ранкової Садхани, і ще, звичайно, багатьох інших речей! 
   Зрозуміло, не кожен може поки потрапити на таку подію, як Садхана, тому ми вирішили зробити гарну альтернативну можливість максимально більшій кількості людей долучитися до цього особливого виду мистецтва, відчути вібрацію живих мантр і самим стати частинкою божественного потоку. На кінець серпня, початок вересня плануємо зробити колективний мантро-концерт. Це буде вечірній, післяробочий час, кожен учасник отримає слова пісень і цим само зможе долучитися до спільної вібрації й потоку. Про деталі попереджатиму ближче до події.

Немає коментарів:

Дописати коментар