пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: Аура

   Аура - це енергетичне поле, що нас оточує. Вона поширюється від всього тіла на відстані від одного до двох з половиною метрів - це те, що робить нас людьми.
   Коли ми зустрічаємо когось із великою аурою, нам хочеться бути поряд із цією людиною, оскільки він має особливу привабливість, доброту, співчуття і здатність возвишати інших. 
   Ще  це тіло називають електромагнітним полем, що включає у себе і Німб, і Сяюче тіло і Тонке. Коли говорять про ауру, частіше за все мають на увазі цей енергетичний щит. 
   Це дуже тонкий та мінливий "орган" нашої тонкої частини, тому ті, хто може бачити аури, щоразу можуть бачити людину в іншому світлі (існує ще поняття як "постійна аура" - вічний візерунок душі). 
   Коли ви відчуваєте страх, переляк, це тіло миттєво стискається. Тому часто пропонують у такому стані випити склянку води. Вода на пряму взаємодіє із цим тілом. Також ведичні джерела рекомендують робити близько трьох омовінь тіла на день. Не тільки для гігієни фізичного тіла, а більш для тримання тонкого балансу та тонкого очищення. 
   Йогі Бхаджан рекомендував носити білий одяг із бавовни і натуральних тканин - це додає нам бонусних 30 сантиметрів сяючої аури. Варто спробувати, як на мене. 
Ключова фраза: платформа для духовного підйому.
Ключове питання: Чи дозволяю я собі возвишатися і живити себе та інших?
Архетип - цілитель.
7, Число Душі - ви можете часто перебувати в депресії,  почувати незахищеність, можете думати, що сяйво йде із зовнішнього, а не вашого внутрішнього наповнення.
7, Число Карми - від вас можуть очікувати щоб ви були сильними та незалежними. Ви можете привертати занадто багато небажаної уваги. Інколи інші хочуть від вас зовсім не того, що хотіли б ви їм дати.
7, Число Шляху - ви маєте сильне бажання бути собою істинним незалежно від чиїхось очікувань.
7, Число Подарунку - ви сяєте благородством самі і підносите інших до цього рівня.
7, Число Долі - ви вже знаєте, що ваша фізична присутність працює, ви навчилися секретам буття.
За 7-ме тіло відповідає Гуру Хар Рай.


за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар