пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: Пранічне тіло

   Восьме тіло пов'язане із праною, життєдальною енергією, яку китайці називають ци, японці кі, у християнстві святим духом. Це першоенергія, що є всетворючою, нескінченною і всеохоплюючою. Ми її отримуємо через повітря. Але це не є те ж, що і повітря. Також ми її отримуємо через якісну органічну їжу, сонце, воду, інші перешоелементи, духовне спілкування, духовні практики і, звісна річ, через практику пранааям, які ми активно практикуємо на наших класах.
   Дихання - це доказ безпосередньої Любові до кожного із нас. Це портал до енергії, котра доступна кожному, однак вона невидима. Це буквально те золото, що лежить під ногами, оточує нас навкруги. Кожен із нас може черпати пранічну енергію і бути доволі успішним цьому.
Ключова фраза - кінцеве чи ненескінченне.
Ключове питання - чи дозволяю я собі бути безстрашним?
Архетип - воїн.
Мантра - Паван Паван
8, Число Душі - вам може бути страшно дивитися на свої тіньові сторони. Можете почувати себе покинутим. Знаходитеся не в контакті із своїми почуттями.
8, Число Карми - про вас можуть думати, як про людину, що має багато чого. Інші можуть від вас вимагати багато часу та енергії. ви ж в свою чергу можете відчувати дефіцит цих запасів.
8, Число Шляху - у вас є дуже сильне бажання бути зв'язаним із Нескінечним джерелом енергії.
8, Число Подарунку - ви накопичуєте енергію і зв'язані із її джерелом. Ви природнім чином возвишаєтеся над світом дуальностей.
8, Число Долі - ви вмієте за своїм бажанням підключатися до Джерела. Ви можете вирішити ситуації дуальності.
За Пранічне тіло відповідає Гуру Хар Крішан


за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар