пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: Тонке тіло

   Коли наше Тонке тіло гарно працює, ми стаємо проникливими і тонкими у своєму сприйнятті. Як зрозуміти чи працює ваше Тонке тіло? Поспостерігайте - якщо ви починаєте цікавитися якимось предметом, то інформація про це приходить до вас із різних джерел майже одночасно. Впевнена, що кожен хоча б раз в житті відчув це! Я в дитинстві це називала "моя ангельська освіта" адже доводилося паралельно із шкільною самому шукати істинні знання. 
   Вважається, що це тіло безсмертне разом із Душею. Що в момент смерті вони зливаються в одне - Душа, наш істинний подорожник та Тонке тіло - бібліотека, чіп даних (адже саме в ньому зберігаються всі наші життєві враження, смаки, інпрінти, саме тому ми так рано маємо свій особливий смак, на який ніяким чином не могли вплинути оточення та близькі). 
   Ключова фраза - майстерність чи містифікація.
Ключове питання - чи дозволяю я собі бути проникливим і спокійним?
Архетип - радник \ реєстратор
Мантра - Са Ре Са Са.
9, Число Душі - ви можете відчувати, що бачите себе доволі ясно, але інші вас не розуміють. Ви можете не бачити того, що бачать і відчувають у вас інші.
9, Число Карми - вас можуть бачити, як людину, що має велику кількість інформації, однак не може донести її іншим. Інші можуть бачити у вас ваші невиграшні боки, тому ви часто дивуєтеся коли дізнаєтеся, що інші думають про вас, оскільки це не збігається із вашими уявленнями про себе. 
9, Число Шляху - у вас є сильне бажання вміти ясно і точно передавати все те, що ви знаєте. Вам хочеться мати перед собою широку картину бачення.
9, Число Подарунку - ви природно тонкі і передбачливі у своєму мисленні. Ви можете спілкуватися із кожним на його рівні.
9, Число Долі - ви навчилися отримувати доступ до необхідної інформації за своїм бажанням, ви навчилися бачити все, відчувати все і знати все.
За 9-те тіло відповідає Гуру Тегх Бахадур




за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар