пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: перше тіло - Душа

   У вченні Йогі Бхаджана про Одинадцять тіл, Душа - це перше тіло. Вважається, що із всіх 11 саме Душа і Тонке тіло вічні. Вважається, щоб втілитися у людську форму життя, слід пройти 8,4 мільйонів перероджень, Душа - це той мандрівник, що проходить крізь всі ці втілення. це той актор, що одягає безліч костюмів і грає нескінченні п'єси життя.
Ключова фраза: Голова чи Серце.
Ключове питання: Чи можу я співчувати і творити? Чи можу я проявляти творчість до себе та інших у діях і ставлення?
Архетип: Святий / Мудрець
Мантра: увійти у глибший контакт із душею допомагає Мул Мантра.
   Якщо у вас 1-чка - це Число Душі (як вирахувати ваші числа виклику та подарунку дивіться тут), основними викликами на це життя є визнання своїх істинних почуттів та істинна любов до себе. Внутрішня робота над самоствердженням і самоповагою допоможе досягнути внутрішнього миру.
1-чка - Число Карми, то іншу у вас можуть вбачати мінливість і невміння пробачати себе, співчутливість до всіх крім себе. ви можете бути занадто інтелектуальним і заперечувати тонку природу речей. 
1 Число Шляху - найбільше ваше бажання свідомо йти за своїм блаженством, збалансувати роботу серця і голови, проявити співчуття і творче ставлення до життя.
1 Число Подарунку - від народження ви маєте дар тримати баланс між головою і серцем. Просто перебуваючи у вашому полі можна отримати цей дивовижний досвід. Ваші зовнішні прояви теж збалансовані.
1 Число Долі - ви вже навчилися балансувати інтелект та емоції, голову і серце, внутрішнє і зовнішнє, навчилися проявляти співчуття, бути стійким, постійним і сяючим.
За перше тіло відповідає Гуру Нанак, перший сикхський Гуру. 

за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар