пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: Ментальні тіла - Негативний, Позитивний та Нейтральний уми

   Друге, Третє і Четверте тіла - це складові ментального або інтелектуального тіла. Відповідно, їх називають Негативним або Захисним, Позитивним, або Проективним, Нейтральним, або Медитативним. Для більш прикладного розуміння цих тіл, я ілюструю їх персонажами мультфільму "Губка Боб Квадратні Штанці". Негативний інтелект - це Сквідвард, Позитивний - сам Боб Губко, а Нейтральний - Патрік Стар (хоча, чесно кажучи, частенько він виходить із цього стану:).  Далі про тіла детальніше. 
   НЕГАТИВНИЙ, ЗАХИСНИЙ ІНТЕЛЕКТ
"Ви маєте прораховувати небезпеки так, щоб бути більш усвідомленими у тому, що відбувається, і вибудовувати підходящі кордони. Потім ви вирішуєте, що буде найкращим для вас і вашого нового союзу" 
Йогі Бхаджан.
   Друге тіло відповідає за нашу здатність прораховувати ризики та небезпеки. 
Ключова фраза - прагнення належати.
Ключове питання - у своїй потребі належати, прагненні до завершеності чи можу я прораховувати небезпеки даної ситуації?
Архетип - коханий.
2, Число Душі - ви можете думати про себе, що ви занадто захищаєтеся чи боїтеся. Відчуваєте нерішучість, коли треба приймати рішення. Відчуваєте, що не можете бути поряд із іншими тривалий час. Не знаєте як посвятити себе комусь або чомусь.
2, Число Карми - інколи ви можете сліпо кидатися у певні стосунки чи ситуації, без врахування наслідків. Ви можете бути нерішучим або помилково занадто у чомусь бути впевненим. 
2, Число Шляху - у вас є неймовірне бажання значимих стосунків, вам необхідно брати до уваги всі ризики для того щоб бути успішним.
2, Число подарунку - ви маєте природжену якість брати до уваги всі негативні аспекти ситуацій. Ви успішно можете ризикувати. Правильно будуєте взаємини із близькими, друзями і просто зустрічними людьми. 
2, Число Долі - ви вже навчилися брати до уваги тіньові сторони ситуації, ви вмієте вливатися у стосунки із іншими. Природа вашої відданості гарно розвинена.
За Друге тіло відповідає другий сикхський Гуру - Гуру Ангад.

ПОЗИТИВНИЙ, ПРОЕКТИВНИЙ ІНТЕЛЕКТ

Ключова фраза - диявольське чи божественне.
Ключове питання - чи дозволяю я собі надію і переживання хорошого у своєму житті?
Архетип - чарівник \ конферансьє
Із цим тілом гарно працює мантра Ракхе Ракенахар.
3, Число Душі - у вас відірвані від реальності очікування до себе та інших. Ви не бажаєте бачити свою тіньову сторону, можете відчувати глибоку безнадійність.
3, Число карми - ви часто можете проявляти невідповідну до часу, місця та обставин веселість. Вам важко сказати ні, ви будете демонструвати свою радість, навіть коли вам погано. 
3, Число Шляху - у вас непереможне бажання бачити позитивну сторону людей і ситуацій. Ключ у тому щоб узяти відповідальність за себе самого на себе. Гумор - це те, що завжди допомагає вам знаходити божественне у мирському, світло у темряві. Підсилити Третє тіло можна шляхом зменшення негативності, відмовою від самозвинувачування, саморуйнування.
3, Число Подарунку - ви природно випромінюєте світло і надію. Маєте гарне почуття гумору і бачите світлу сторону речей. Маєте дар надихати інших і здатність розсіювати поганий настрій. Для кожного у вас знайдеться посмішка. Ви налаштовані дієво, нескінченно стрімкі. 
3, Число Долі - ви вже навчилися бачити позитивні сторони через припіднятий настрій та гумор. Ви любите завершеність у речах. Ви дуже рішучі. 
За Третє тіло відповідає Гуру Амардас.

НЕЙТРАЛЬНИЙ, МЕДИТАТИВНИЙ ІНТЕЛЕКТ
   Якщо ви спілкуєтеся із людиною із гарно розвиненим Четвертим тілом, вам навіть нічого не потрібно говорити. Вона просто бере вас із собою у свій стан. 
Ключова фраза - молитовна чаша.
Ключове питання - чи дозволяю я собі бути медитативним, інтуїтивним та збалансованим у своєму мисленні?
Архетип - консультант \ радник
Мантра - Гуру Гуру Вахе Гуру Гуру Рам Дас Гуру.
4, Число Душі - ви можете думати про себе, що ви категоричні, не бажаєте змінюватися, можете відчути, що внутрішня трансформація неможлива.
4, Число Карми - ймовірно вас бачать як сильну людину із своєю думкою. Ви також можете бути високою думки про себе, вибивати інших із балансу.
4, Число Шляху - ваше найбільше бажання - бути в балансі зі своїм внутрішнім і зовнішнім світом. Замість того щоб його уникати, ви маєте його шукати. Ключ для вас - медитація!
4, Число Подарунку - природжено вмієте створювати баланс між зовнішнім і внутрішнім, інтуїтивні, любите допомагати іншим, дуже скромно і ненав'язливо. 
4, Число Долі - маєте гарну інтуїцію, дар балансувати. Ви знаходите задоволення у скромному служінні. 
За 4-те тіло відповідає Гуру Рам Дас.


за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар