пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: Фізичне тіло

   5 тіло - це Фізичне тіло. Кажуть, що навіть ангели деколи заздрять нашим душам, бо ми в людських тілах. Це особливий унікальний досвід. У цій формі можна досягнути набагато більше речей, ніж нам би здавалося. Крім того, що воно дозволяє нам рухатися і діяти, в ньому ми проходимо певні ситуації отримуємо необхідний саме для нас і саме тепер досвід. Старіння, хвороби і смерть - це потужні мотиватори і наші вчителі. У вічноюному здоровому людському тілі так легко впасти у гординю, самозакоханість та збитися із дороги, яку нам нашіптує наша Душа. 
Ключова фраза - півбог, півлюдина.
Ключове питання - чи дозволяю я собі використовувати свою силу щоб ділитися із іншими?
Архетип - вчитель \ лідер.
Мантра - Сат Нам Вахе Гуру.
5, Число Душі - вам тяжко допомагати собі. Вам може здаватися, що у вашого тіла є багато недоліків.
5, Число Карми - інші можуть думати про вас, що ви або занадто непокоїтеся про свої тіло, здоров'я, одяг, або ж навпаки, ніби вам до цього байдуже. Рівень вашої енергії нестійкий. 
5, Число Шляху - ви отримуєте задоволення від спілкування із іншими людьми і можливість поділитися із ними своєю енергією.
5, Число Подарунку - ви маєте гарні педагогічні якості, можете бути вчителем або хорошим батьком чи мамою. Маєте фізичну силу, стійкість, ефективно управляєте своєю енергією.
5, Число Долі - ви вже навчилися спілкуватися із кожним на його рівні та ефективно управляти своєю енергією. 
За 5-те тіло відповідає Гуру Арджан


за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар