пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: Сяюче тіло

   Сяюче тіло - це невеликий обідок над нашою аурою. Воно надає нам мужності, безстрашності. Якщо ми хочемо підсилити це тіло - слід брати на себе зобов'язання, вони шліфують нашу особистість і додають нам осяйності. Йогі Бхаджан говорив: "Зобов'язання будують характер, характер будує гідність, гідність веде до божественної природи.."
   Пранічне тіло дає нам сліпу безстрашність, як це буває у юності. Сяюче тіло знає вже про ризики і можливі наслідки, але враховуючи їх, всерівно береться за діло. Саме це робить нас по-королівські осяйними і прекрасними. 
   Вважається, що це тіло керується нашим волоссям. Волосся - це захист, і він є там, де це необхідно. Саме тому давні мудреці ріші відпускали таке довге волосся, закручували їх у вузол на маківці - це приклад того, як із щита можна побудувати миролюбивого меча, меча до знань. Адже у ведичних джерелах кажуть, що гострий меч знання, розрубує тугі пута карми невідання. Тобто волосся на голові слугує, як антена, що ловить тонку інформацію простору і цим веде нас до світла, відання. 
    У Кундаліні йозі рекомендують носити довге волосся, наскільки довге, скільки воно саме відростає. Адже його довжина саме така, яка необхідна нам - це підсилює нашу енергетику, Сяюче тіло. 
Ключова фраза - все або нічого; творча свідомість.
Ключове питання - чи дозволяю я собі проявляти творчість та мужність?
Архетип - король \ королева.
Мантра - Хар Хар Муканде.
10, Число Душі - у вас може бути занижена самооцінка, страх провалу, невдачі. Ви дуже сильно намагаєтеся зберегти статус кво.
10, Число Карми - від вас чекають випромінювання мужності, світла, творчості, однак ви самі в цей час можете себе почувати розчарованими та одинокими. Може здатися, що ви занадто стримуєте себе в діях. 
10, Число Шляху - у вас є сильне бажання досконалості, перфекціонізм. Вам хочеться почувати, що ви зробили все як найкраще. 
10, Число Подарунку - ви випромінюєте світло і проявляєте творчість. Здається, що вам все доступно.
10, Число Долі - ви вже навчилися бути центром свого всесвіту і проявляти досконалість.
Відповідає за 10 тіло Гуру Гобінд Сінгх



за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар