пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Нумерологія в Кундаліні йозі: всі тіла

  11 - це дуже містичне число, це одиниця, що подвоюється і творить двійку, однак зберігає свою цілісність (у даній нумерологічній системі ми скорочуємо числа до 11, а не 9, як у ведичній нумерології). 
   11 - це всі тіла разом, це все одразу, що стає одним і цілим - ось, що таке 11 тіло.
Ключова фраза - королівський, прекрасний (вєлєколєпний - найвдаліше старослов'янське слово для цього тіла). 
Ключове питання - чи дозволяю я собі знати все і бути всим?
Архетип - Божественний Канал.
Мантри Садхани Епохи Водолія.
11, Число Душі - ви можете почувати, що щось пропущене у вашому дитинстві чи вашій освіті, що якісь потреби не були вдоволеними.
11, Число Карми - люди можуть думати, що у вас є завжди відповіді на всі питання, що ви маєте виглядати досконало і бути такими, навіть якщо ви не відчуваєте ресурсу для цього.
11, Число Шляху - у вас є відчуття місії вдосконалюватися у всіх сферах життя. Ви маєте бути впевненими у у всіх своїх сферах знання і досягненнях.
11, Число Подарунку - ви маєте майже надзвичайну здатність знати і робити те, що дійсно потрібно у даній ситуації, навіть якщо ви не знаєте про цю ситуацію нічого. 
11, Число Долі - ви знаєте, якщо ви живете у даний момент, то все необхідне приходить до вас.
За 11 тіло відповідає Сірі Гуру Грантх Сахіб, священна Книга сікхів, втілений Гуру, який вміщає в себе вчення всіх 10 своїх попередників, втілених у людській формі. Так само і 11 тіло є всіма 10-ма попередніми. 


за матеріалами Нірвер Сінг Хальса
Десять тіл свідомості

Немає коментарів:

Дописати коментар