четвер, 8 вересня 2011 р.

Гімалайська сіль

   Гімалайська сіль (або чорна, або рожева) - це корисний тренд всіх, кому небайдуже власне здоров'я. Кажуть, що у підніжжя Гімалаїв колись було море, а нині з того факту залишилися лише відкладення унікально корисної для людини солі. Йоги її полюбляють, оскільки вона не засмічує тіло, бажаючі схуднути п'ють соляні розчини із нею і втрачають кілограми, любителі смачного підсолюють страви і споживають страву вже із новим смаком - вона діє і як приправа.
   Але у всіх казково корисних речей є свої але:) Ця сіль пахне сірководнем. особливо коли ви починаєте нею щойно користуватися. Якщо це вас мало бентежить, то можете сміливо її використовувати. Однак в їжу її бажано додавати коли страва готова, вона менш солона, тому пропорції будуть іншими.
    Також її використовують, як звичайну морську сіль для ван.

Немає коментарів:

Дописати коментар