Гімалайська сіль (або чорна, або рожева) - це корисний тренд всіх, кому небайдуже власне здоров'я. Кажуть, що у підніжжя Гімалаїв колись було море, а нині з того факту залишилися лише відкладення унікально корисної для людини солі. Йоги її полюбляють, оскільки вона не засмічує тіло, бажаючі схуднути п'ють соляні розчини із нею і втрачають кілограми, любителі смачного підсолюють страви і споживають страву вже із новим смаком - вона діє і як приправа.
Але у всіх казково корисних речей є свої але:) Ця сіль пахне сірководнем. особливо коли ви починаєте нею щойно користуватися. Якщо це вас мало бентежить, то можете сміливо її використовувати. Однак в їжу її бажано додавати коли страва готова, вона менш солона, тому пропорції будуть іншими.
Також її використовують, як звичайну морську сіль для ван.
Також її використовують, як звичайну морську сіль для ван.
Немає коментарів:
Дописати коментар