пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

Класи Медитації Зцілення Ра Ма Да Са

   Із наступного понеділка (19 грудня, на день Святого Миколи, християнського чудотворця, захисника і цілителя) у просторі Центру Сат Нам стартує новий формат Класів зцілення - Класи медитації Зцілення Ра Ма Да Са (з 20.30 до 21.15).
   Майстер Кундаліні йоги, Йогі Бхаджан казав, що це найбільш сильна мантра зцілення на планеті (Ра Ма Да Са Са Се Со Ханг). Сила мантри у можливості зв'язку Землі та Ефіру:
Ра Ма Да Са (перша частина мантри зцілення) - це мантра Землі,  вона з'єднує нас із енергією Всесвіту, піднімає нас до Небес, дає енергію зцілення на рівні свідомості. Адже щоб трансформувати проблеми зі здоров'ям, ми маємо трансформувати процеси в думках, на ментальному рівні. Са Се Со Ханг - мантра Ефіру, вона приносить цілющу силу вищих світів на Землі.
    Ра - Сонце, вогняна основа, батько; Ма - Місяць, водна основа, мати, дозвольте Всесвіту, що дав вам життя, подбати про вас, як люблячій Матері; Да - Земля, основа для дій; Са - Нескінченність, основа Повітря; Се - Тотальність Нескінченного наша ідентифікація; Со Ханг - Я є Ти.
   Практика допомагає зцілювати себе та інших. Вона дуже потужна, вона універсальна, діє одночасно на різних рівнях - ментальному, духовному, емоційному, фізичному.
   Щоразу ми виконуватимемо цю мантру у різних варіаціях медитації. Щоразу ми фокусуватимемося на наших енергетичних центрах і отримуватимемо трансформацію дисбалансу в гармонію і здоров'я. Кожен зможе отримати особливий дорогоцінний індивідуальний досвід роботи із цією практикою, підсиленою енергією групи та благословенням Простору. 


Немає коментарів:

Дописати коментар