пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

Садхана зимового сонцестояння


   Ось і наближається до нас цей найкоротший день року. Ми святкуватимемо його Садханою Зимового Сонцестояння. Це надзвичайний час, коли електро-магнітне поле Землі особливо сильне і тому практика, надто ранкова, принесе максимальний ефект. Нагадаю, що цей 2011 рік у нас проходить під знаком Татви (елементу) Повітря. Тому крім звичайної вже для нас Садхани Епохи Водолія ми ще виконуватимемо спеціальну медитацію із мантрою Гуру Гуру Вахе Гуру Гуру Рам Дас Гуру, для того щоб інтегрувати у свою психіку переживання тонкого досвіду контакту зі стихією Повітря.
   5 років (з 2008 до 2012) ми маємо гарний шанс розвинути і підсилити кращі якості нашого тіла, духа і ума, щоб ми могли легше і більш гармонійно пройти період пробудження усвідомленості і переходу до нової епохи. Кожен рік проходив під знаком 5 елементів - Землі, Води, Вогню, тепер Повітря і наступний Ефіру.
   22 грудня о 4.30 ранку ми починаємо практику у просторі Центру Камала (вул. Саперно-Слобідська 10, оф 2, вхід зі двору). Рекомендовано взяти із собою килимок, воду для пиття, солодощі для ранкового лангару, також можете прихопити подушечку для більш комфортного сидіння під час практики. Якщо виникнуть питання: 0503583838 - Вікторія Лобан, організатор та ведуча Садхани.
   Участь у Садхані безкоштовна, пожертви для простору вітаються).
   Якщо у вас із якихось причин не виходить приєднатися, то можете виконати медитацію для Татви Повітря дома самостійно або із друзями:
- будь-яка медитативна зручна для вас поза із прямою спиною і легким шийним замком
- глибокий вдих і видихаючи 5 разів у одній тональності наспівуйте мантру Гуру Гуру Вахе Гуру Гуру Рам Дас Гуру (Гуру-мантра Йогі Бхаджана), що означає: Гуру - Гу - темрява, Ру - світло, Вахе - вигук естатичного блаженства, разом - О, моя світла радість від руху з темряви до світла, Рам Дас - Це вчитель Йогі Джи, він відкриває джерело Нейтрального Ума, зцілює тонкі й фізичне тіла, окрилює і дає нам шанс побачити диво у своєму житті.  
- виконується 3-11 хвилин (також можна 22 або 31 для більш досвідчених практикуючих).
Ця практика дає емоційне очищення, глибокий спокій, зцілення та розширення, також протекцію  Гуру Рам Даса, Майстра Чудес, духовного Учителя і хранитеся Йогі Бхаджана). 



Немає коментарів:

Дописати коментар