пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Садхана із Джей Те Ганг

   Завтра на нас чекає особлива Садхана із мантрою Джей Те Ганг (Слава Мечу). Її практика приносить силу, мужність, натхнення. Слова цього шабда розсікають карму усуває негативність. Образ Меча уособлює незламну силу духу і твердість в слідкуванні своїм Шляхом.
   Збираємося 2 червня о 4.30 ранку у просторі Центру Сат Нам, що на Кіквідзе 9/12. Так, як текст мантри доволі таки складний, то краще підготуватися і роздрукувати його:












ДЖЕЙ ТЕГАНГ

Шабд Гуру Гобінд Сінгха
кхаг кханд біхандан кхал дхал кхандан
ат ран мандан бар бандан
бхудж дханд акхандан тедж парчандан
джот амандан бхаан прабхан
сукх сантаа карнан(г) дхурмат дхарнан(г)
кілбікх харнан(г) ас сарнан(г)
джей джей джаг кааран сріст убааран
мам пратіпааран джей теган(г)

Меч руйнує і відсікає демонів ума і тіла.

Його краса і міць змінюють поле життєвої битви.
Він - продовження руки, він непереможний.
Його стрімкість змушує тремтіти,
Його осяйна велич затьмарює навіть сонце.
Він захищає світ і щастя праведних
і руйнує негативну енергію будь якої сили.
Він позбавив мене від негативності і вини,
котрі я ніс на собі. У нього я шукаю притулку.
Слава, слава найвеличнішому вершителю цього світу,
рятівнику світу, моєму великому захиснику!
Слава йому - Мечу!

   Ці слова належать 10-му сикхському Гуру - Гуру Гобінд Сінгху, Воїну-Святому. Навіть у найдуховніших із нас і найстійкіших трапляються моменти дуальності і негативності. Наймудрішим є не змінити негативну думку, а саму реакцію на неї. В такі моменти нам необхідна Рука самого Господа, енергія мантри Джей Теганг несе вібрації потужного космічного меча, відголоски котрого ми зустрічаємо в християнстві у образі Меча Архангела Михаїла, котрий відсікає темряву і веде людину до світла.
   Йогі Джи казав, що цю мантру необхідно пережити на власному досвіді і рекомендував її виконувати у 3-х різних положеннях - лежачи, сидячи і стоячи, аби ми могли отримати її досвід на різних планах. І як тільки ця манта проникне у вас, казав Майстер, вона буде відлунювати у ваших вухах, коли у ваше життя буде намагатися проникнути негативність, мантра працюватиме, як запобіжник, надійно захищаючи від темряви всередині. Якщо ви відчуваєте, що у вашому домі є погана енергія - ввімкніть запис мантри і хай вона лунає у ваших стінах, і її звучання зупинить дію темряви і принесе до вас Божественне Світло.







Немає коментарів:

Дописати коментар