пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Інтенсив Кундаліні йоги "Місячна енергія в нашому тілі і навколо нас"


   17 березня 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - семінар "Місячна енергія в нашому тілі і навколо нас". 
   Те, настільки ми залежимо від енергії Місяця у повній мірі ми часто навіть не усвідомлюємо. Адже Місяць (Чандра на санскриті) відповідає за наш ум і ум всього сущого, за почуття і відчуття. Також Чандра володіє всіма світовими водами, керує приливами і відливами. Він владика рослинного світу. Представляє жіночий принцип енергії - творення і зберігання. У нас самих Місяць (незалежно від того чоловік ви чи жінка) відповідає за інтуїцію, чуттєвість, співчутливість, душевність, наповненість любов'ю, здатністю цілити, поетичність, музику, мистецтво, материнство, плодючість в цілому,  дружні стосунки, сім'ю..
   Коли нам бракує таких якостей, то це може говорити про певне положення Місяця у нашому гороскопі. Однак є багато методів щоб налагодити стосунки із владикою Місяцем і транслювати через свій екран енергію любові, ніжності, краси і наповнення. 
   Саме для цього і створено цей семінар. Ми будемо через практики Кундаліні йоги охолоджувати наш гамірний ум, насичуватися нектаром всепроникаючої любові, турботою, підтримкою, зв'язуватися із материнським принципом Всесвіту і зрощувати на ниві свого серця прекрасні духмяні трави і плоди. 
   Тож 17 березня 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - "Місячна енергія в нашому тілі і навколо нас"Клуб Богиня. Вартість 80 гривень.
   Із собою візьміть зручний одяг, питну воду, покривало для медитації, легкий йога-ланч за потребою і бажанням. Також можете взяти блокнот і ручку, будуть деякі рекомендації щодо "місячної дієти" та упайї (корисні дії, що ми можемо робити аби налагодити зв'язок).

  Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар