четвер, 28 лютого 2013 р.

10 березня, семінар на честь Дня жінки "Триєдиність внутрішньої богині: Дурга, Лакшмі, Сарасваті"


10 березня 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - семінар на честь Дня жіноцтва "Триєдиність внутрішньої богині: Дурга, Лакшмі, Сарасваті". 
   Ведичні джерела стверджують, що є одна споконвічна жінка - це Аді Шакті, всі інші є її великими, маленькими і дрібненькими експансіями. Кожна із нас несе у собі проявлену або ще ні природу істинної богині. Почуття (не)вдоволеності від життя є індикатором наскільки ми проявляємо свою божественну суть. 
   Дурга, Лакшмі і Сарасваті - це Шакті (дружини, внутрішня сила) трьох владик цього Всесвіту - Шиви (руйнівний аспект), Вішну (підтримуючий) і Брахми (творчий). Кожна із них є особливим каналом, і зв'язок із кожною із них у нас вже був і є - його тільки варто поновити, як розчистити старий підземний тунель прекрасного замку - і все налагодиться.
   На занятті ми займатимемося йогою, тими практиками, що дадуть змогу відчути ту або іншу іпостась споконвічної Шакті. Буде багато інформації про види жіночих енергій, їхні потоки, можливість керування, особливості у різні періоди життя. Також кожна із нас отримає настанову від богині у дуже цікавий спосіб і ще чимало жіночих сюрпризних моментів.
   10 березня, неділя, 10.00 - 13.00 - семінар на честь Дня жіноцтва "Триєдиність внутрішньої богині: Дурга, Лакшмі, Сарасваті". Клуб Богиня. Вартість 80 гривень.
   Із собою візьміть зручний одяг, питну воду, покривало для медитації, легкий ланч за потребою і бажанням.

  Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар