четвер, 28 лютого 2013 р.

3 березня, заняття із Шабд Гуру Нектар душі поезії Джап Джи та 11 Гуру"



   3 березня 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - заняття із Шабд Гуру "Нектар душі поезії Джап Джи та 11 Гуру". Ми спробуємо розібратися у зв'язку між Кундаліні йогою та сикхською дхармою, усвідомити роль звуку, вібрації, як Вчителя, що веде крізь океан темряви. Ми розберемо, що таке пам'ятання Імен і які результати це приносить для душі. Перед нами постануть 40 паурі (віршів) Джап Джи, як 40 перлин мудрості та безсмертя. Ми детально зупинимося на кожній із них - звучання, значенні та дії. Спробуємо побудувати із кожною із них індивідуальний зв'язок і знайти в них прихист, відповідь і настанову...
   Також ми ближче познайомимося із агіографією 10 сикхських Гуру, через що ближче зрозуміємо суть їхніх індивідуальних проявів.
   Число 3 співвідноситься у ведичній нумерології із Юпітером, Гуру і наставником півбогів. Тож 3-тє число місяця особливо сприятливе для такої інформації, надто, це день народження однієї із мої вчителів.
   3 березня 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - заняття із Шабд Гуру "Нектар душі поезії Джап Джи". Простір клубу Богиня.
    Вхід вільний, пожертви на оренду залу дуже вітаються.
   Із собою візьміть воду, покриття для голови (одяг може бути довільним), текст Джап Джи і чотки, також можете взяти легкий ланч, котрий ми магічним чином перетворимо на прасад).
         Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.

066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар