четвер, 28 лютого 2013 р.

Березневий буккросинг

   Те, що сьогодні останній день зими, а завтра перший день весни - факт незаперечний. Душа радіє, око горить і все таке. Із весною ми всі хочемо сонця тепла, свіжості і оновлення.
   Оновлення! Так! 
   Ви знаєте, що таке мотлох? Це речі, в яких немає енергії любові. Скажімо творчий хаос на столі, створений вами і регулярно вами ж перебраний і вам цілком зрозумілий є меншим мотлохом ніж ідеально виставлені в ряд дідусеві статуетки, котрі стоять і гнітять. Знаєте таке буває. Ну це можуть бути якісь інші речі. Однак індикатором є те, що щоразу дивлячись на них у вас всередині щось сумно і кисло скручується. От - це мотлох. 
   Його особливість у тому, що він може бути неймовірно корисним. Ви можете подарувати комусь старі платівки і цей хтось може використати їх при ремонті кімнати - такий собі ретро-колаж зробить. Або килим - є люди котрі б залюбки ним користувалися, у той час коли він трухне у вас на балконі. 
   Однак почнемо із менш глобального по розмірам. Із книг. У мене, скажімо, підкопилося різних  книженцій, котрі в місцеву бібліотеку якось не віддаси, і знайомі їх вже перечитали. Тож влаштуємо такий собі домашній буккросинг - у суботу, 2 березня (прекрасний час позбавлятися від старого - субота + спадаючий місяць) приносьте книги і ми радісно ними обміняємося.
   Давайте зробимо це березневою акцією - всі суботи березня (з 2 по 30) будемо приносити прочитані книжки, що вже не гріють, але можуть бути такими радісними і корисними комусь іншому, і, відповідно, беремо те, що нам цікаво почитати, аби згодом віддати. 
   Тож стартуємо цієї суботи, 2 березня у Богині - приносьте книги на заняття о 10.00, а якщо не виходить - то після - о 11.30.
   Звільніться, дайте свободу і порадуйте інших! 

Немає коментарів:

Дописати коментар