суботу, 24 серпня 2013 р.

8 вересня, інтенсив Кундаліні йоги: "Марс: трансформація гніву і люті у відвагу й цілеспрямованість"


 
Войовнича й містична планета Марс захоплює нас щоразу, коли прориваються гейзери нашого некерованого гніву, люті, жадання.. Вогонь, що спалює нас зсередини. І ми можемо навіть подумати - це не я, це просто така дія мого пристрасного Марсу. Однак, як не дивно, він тут ні до чого. Маючи певну енергію, яку ми маємо використати для певної творчої дії, ми займаємося аби-чим, тільки не своєю місією, і тоді внутрішня енергія невдоволення помножена на енергію, що нам видали спалахує багрянцем і тоді стається те, ну ви знаєте, всіх інколи прориває..
    Цю неділю ми присвятимо прекрасному Марсові, ми більше дізнаємося про його могутню особистість і про те, як можна краще керувати своєю вогняною енергією і навіть як отримати зиск із своєї надмірної пристрасності. І звісно - багато йоги для трансформації цієї енергії.
   Ми дізнаємося які несподівані сфери життя охоплює Марс і спробуємо із ним подружитися аби бути більш гармонічними у своїх проявах.
   Особливо корисним буде семінар для людей, народжених у вівторок, тих, хто має 9 у даті народження; людям "гарячих професій", - кшатріям, захисникам, кухарям, механікам тощо, і тим, кому важко справлятися із внутрішнім вогнем.
   8 вересня, неділя, 8.30 - 11.30, інтенсив "Марс: трансформація гніву й люті у відвагу і цілеспрямованість" Льва Толстого 23, кв. 14.
Вартість 80 гривень.
 Із собою візьміть килимок, зручний одяг,  покриття для голови, питну воду, покривало для медитації, легкий йога-ланч за потребою і бажанням.
Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар