суботу, 26 лютого 2011 р.

Досвід практикуючих

Ілона Щаслива, 
майстер капелюшків та лялькарка, практикує кундаліні йогу







Моя перша практика йоги  Білої  Тантри

Коли я тільки дізналась, що існує така щорічна практика як йога Білої Тантри, мене це і зацікавило і насторожило водночас -  я думала, що це щось надзвичайно потужне і знаходиться поза межами моїх сил, може на той час так і було. Та, слава Господу, тому що він, за два роки мене плавно підвів і підготував до того, що свою першу участь у білій Тантрі я можу порівняти і святом Дня народження – такого надзвичайно світлого, дружнього та сповненого подарунків.
  Звісно, в мене були маленькі острахи, чи справлюсь я фізично із тривалими і сильними кріями... Та все знову склалось так  чудесно і невипадково, що комплекс крій був підібраний дуже глибокий і дещо нестандартний. Із семи крій в ньому було дві дійсно фізично важкими, мабуть через те, що тривали вони по 62 хв, але з партнером  всі слабкощі свого тіла легше долати, адже все відбувається у взаємодії – ти підтримуєш і тебе підтримують. Це надзвичайно сильний досвід. Під час цих крій запускаються особливі процеси в свідомості і підсвідомості. Але проявляються вони на протязі сорока днів після Тантри.
  Так як пройшло тільки декілька днів, (хоча насправді час так трансформувався, здається минув місяць) описати свої власні зміни мені непросто. Але я спробую. Перше, що я стала помічати за собою. Це те, що я стала більш врівноваженою і спокійнішою,  а ще більш інтуїтивнішою. Зараз я більше прислухаюся до свого внутрішнього я,  відчуваю як йому комфортніше, а що вже не під силу.
  Мабуть в кожної людини свої зміни, дивлячись, що саме їй потрібно було змінити в даний час. Та  для мене мабуть зараз є дуже важливий саме повернення до себе самої. При чому, що ситуація навколо мене залишилась такою ж як і раніше, я все ще: дружина, мати двох дітей, домогосподарка, художниця і практикуючий дизайнер + ще з десяток другорядних соціальних ролей, які доводиться кожного дня гідно виконувати.
Тому я зробила висновок, що такі практики є просто необхідністю, це як програма перезагрузки. Отож спостерігатиму далі, раптом спливе щось цікаве – поділюся!

Дякую всім, хто був поряд під час Білої Тантри: фасилітаторам,  духовній і мирській подрузі Фатепал Каур, партнерці в Тантрі Ксенії, та цілителям Сат Нам Расаян, які проявили чудо лікування тишею, що й було одним з важливих подарунків під час Білої Тантри.
Дякую за увагу!
З повагою, Дхарам Дживан Каур.

2 коментарі:

  1. Зараз минула вже більше часу, але дійсно програма запустилась - повернення до себе, спливли різні речі з минулого з якими треба було розібратись і дійсно відпустити. Ще працюю над цим!
    Дякую!

    ВідповістиВидалити