вівторок, 14 червня 2011 р.

Про молоко і корів


   Можливого когось цей пост і здивує, але в ньому вижимки ведичного вчення про корів і молоко.
   Корова вважається єдиною твариною у гуні благості. Всі її продукти вважаються такими ж. Молоко корови - єдиний продукт, який на повну діє на наш розум. Вважається, що в  природі існує початкове та матеріально молоко. Початкове молоко існує у вигляді океану на вищих планетах. Там міститься вся мудрість та спокій Всесвіту. Між початковим та матеріальним молоком існує міцний зв'язок, використовуючи котрий ми можемо впливати на нашу свідомість. 
   Для чого тут про це все пишеться? Дуже просто. Ми займаємося Кундаліні йогою, йдемо духовним шляхом. Саме вживаючи у правильний час молоко, ми покращуємо нашу духовну діяльність.



   Більшість, напевне чули, про деякі дослідження, що молоко не засвоюється дорослими людьми. Деяка істина у цьому є: молоко, це місячний продукт, його варто пити із 6-ї вечора до 6-ї ранку. Якщо ви хочете мати сильний розум, ум, очистити тонкі тіла, підсилити фізичне тіло - слід пити перед сном невелику кількість теплого молока. Воно залишається в шлунку та кишечнику всю ніч. Всі органи перебувають у цей час у спокої, а молоко через дію місячної енергії - відновлює функції всіх тканин та органів.  
 Молоко нам дає корова, котра незбагненним чином перероблює траву. Трава несе в собі енергію планет сонячної системи і вона є в молочних продуктах.
    Вважається, що корови прийшли до людей із вищих планет, щоб дати нам енергію любові і тому дуже гріховно їх вбивати (купувати, їсти). 

    Кожен кисло-молочний продукт має певний вплив, при взаємодії, на нашу нервову систему. Так, Кефір (йогурт, краще зброджувати самостійно - додавати ложку сметани на 3 літра молока, таким він вважається найбільш благосним) - відновлює нервові тканини, збільшує прану (рекомендовано тим, хто займається пранааямами). Рекомендовано вживати з 9 ранку до 12 дня, також можна з 15 до 17 дня.
   Сметана лікує гормональні функції, а вершки їх підсилюють. Кожній жінці для краси та молодості бажано вживати 2-3 ложки сметани чи вершків на день.
    Сироватка - активізовує травлення.
   Сир - дає силу м'язам (замінник м'яса, дає силу, але без агресії). Можна їсти у будь-який час (з 7 ранку до 8 вечора).
   Масло - несе найчистішу енергію вогню на землі, що допомагає травленню, захищає від переохолодження, попереджає хвороби, покращує контакт із Сонцем, надає імунітету. Краще всього використовувати топлене масло  (гхі). Приготувати його теж можна самостійно: на повільному вогні довго кип'ятити, знімаючи пінку, поки не залишиться золотої однорідної маси - це можна залити у посуд і навіть не обов'язково тримати в холодильнику, має дуже тривалий час споживання. 
   Молоко пов'язане із Місяцем, тому найбільше користі воно приносить саме в понеділок (день Місяця). Також кращі якості молока проявляються коли місяць знаходиться в Тільці (екзальтація), гірше коли в Скорпіоні (падіння). Місяць керує раком і дає гарні результати у цьому знакові.
   Неймовірно, але вживаючи молоко ми робимо профілактику конфліктів і розлучень. Молоко умиротворює і дає жінці насолоду від домашнього спокою, надихає її на хатню роботу і турботу про близьких. Близькі від цього автоматично відзекралюють її поведінку і всі стають мега-щасливі:).
  Також дуже благісно жертвувати на корів. Можете допомогти якійсь знайомій корівці, пригостивши її чимось смачненьким, або просто поспілкуйтеся із нею, також можна допомогти людям, які самі продають домашнє молоко (наприклад, купивши його:) або інші продукти Матері-Корови. Якщо ви таких не знаєте, то є навіть цілий сайт присвячений цій темі - www.careforcows.org
   У будь-якому випадку, це тільки вступ до молочної теми, далі буде!)





2 коментарі:

  1. Як прекарсно, Марина! І стаття і фотографії - такі благословенні! Багато чого я дізналась вперше - наприклад про кращий час споживання кисломолочних продуктів - бо знала щось про це, ніби схематично. Дуже корисно, дякую! Корівки справді неймовірні тваринки!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Ілонка!
    Теж обожнюю ці створіння!:)
    Ділитися інформацією про це, є елемент служіння, так що ділимося далі)).

    ВідповістиВидалити