середу, 27 липня 2011 р.

Нумерологія гри: 1, Народження

   У класі на Пушкінській ми розпочали тему 72 плани буття. На прохання студентів, тут будуть з'являтися коротенькі пости до теми а також деякі нумерологічні закономірності, що їх стосуються. 
   Народження (джанма) - перша клітинка першого ряду гри. Вважається що до народження гравець поза грою, однак його бажання веде до того що гравець починає свою довгу подорож по дорозі до дому.
   Число один належить до сонячної сім'ї, також воно символізує Сонце, його якості, самість, цілісність, божественність. Ек Онг Каар - Єдин Творець. У цій грі все важливо - коли людина прийшла в гру - дата й місце її народження, хто її супроводжує і власне те як вона йде до цілі (нашою головною ціллю вважається поле 68, воно за іронією не остання клітинка, а знаходиться по центру 8-го рядка гри, це говорить ще й про те, що дуже часто нами керують хибні бажання, ми втрачаємо зв'язок із головним).
   Так, як все важливо, то в цих постах я приділятиму увагу ведичній нумерології, а саме числу душі (сумі для народження, скороченого до 9-ки) і карми (сума року, місяця і дня народження, зведена теж до 9-ки).
Сурья-янтра
   Тож, якщо число вашої душі чи карми 1 (1, 10, 19, 28) - то вашим патроном є Сонце (слід пам'ятати, що планети, це абстрактні круги десь там у космосі, ведичні джерела стверджують, що це сутності із своїми індивідуальними проявами. Є 9 основних планет і всі вони мають відображення у наших тілах, здійснюючи ті чи інші речі ми вибудовуємо із ними зв'язок або втрачаємо). Тож люди Сонця - це яскраві індивідуальності, навіть якщо дуже ретельно це приховують, вони люблять свободу, розкіш у всіх її проявах, невпинні у всьому, і цю якість дуже гарно сублімовувати у духовних пошуках - із таких людей виходять чудові учні (саме Сонце і Місяць найкращі учні Юпітера (котрий є Гуру планетарних сутностей). Однак така річ як нелюбов критики, лінь - це найхарактерніші вади одиничок. Смак, такт, красномовство і шик - це прояви сонця в цих людях.
   Сонце - Сурья на санскриті, найпростіший шлях вийти із ним на зв'язок через фізичне тіло - це тримати сурья мудру (великий і безіменний разом), також дихання через праву ніздрю.
   Навіть, якщо планета Сонце не проявлена у ваших числах, його енергія все рівно присутня у вас, як і у всьому живому, тому тримати із ним контакт вкрай корисно кожному.
   Сонячного вам дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар