середу, 17 серпня 2011 р.

Вішну-тонік для хорошого тонусу

   Ви знаєте, всі аюрведичні препарати готують із мантрами. Ніколи про це не думала, а дізнавшись, зрозуміла, що в цьому великий сенс! Є один відомий ведолог В'ячеслав Олегович Рузов, він каже, що ми не користуємося золотом, яке буквально у нас під ногами, а все тому, що наш розум хоче наздогнати всі диковинні заморські штучки. Із цим теж важко не погодитися. Ось рецепт його "золота".
   Вішну-тонік: готується просто - берете 7 горошин чорного перцю (як 7 основних планет, або ж можна навіть 9 (додати дві тіньові)), розминаєте це в ступці. Важливо самому перемелювати  перець і саме руками. Оскільки, якщо ми беремо вже молотий, він може бути і давнім і з домішками і зовсім не з тими енергетичними структурами. Ступка бажано щоб була керамічна. Далі додаємо чайну ложечку меду і починається "магія" - 108 разів перемішуємо суміш за часовою стрілкою промовляючи на кожне коло "Вішну". Вішну -це одна із божественних форм Всевишнього. 108 - це містичне число, яке є циклом. Вважається, якщо ми щось робимо 108 разів, то ми стаємо ближчими на сходинку до професіоналізму у цьому. Скажімо, зліпивши 108 вареників, ви вже можете бути підмайстром у пекаря, відігравши 108 спектаклів - ви вже на цілий цикл ближчі до акторської досконалості, а у ведичних джерелах кажуть, що того можна назвати справжнім подорожнім, хто відвідав 108 міст. Ось так!
   Приготований тонік рекомендовано запивати теплим молоком або трав'яним чаєм. дуже гарний тонізуючий та імунопідсилювалиний ефект при щоденному вживанні. (Єдине, не рекомендовано людям із виразкою та тим, хто погано переносить чорний перець). також сприятливо готувати його із любов'ю своїм ближнім, які ніколи б не зробили такої речі собі самі - чоловікові, дітям, батькам..

Немає коментарів:

Дописати коментар