середу, 17 серпня 2011 р.

Святкова Садхана на честь дня народження Йогі Бхаджана

   26 серпня вся світова громада Кундаліні йоги святкує день народження Майстра Йогі Бхаджана. Харбхаджан Сінг Пурі народився 1929 року в Індії. Він мав дивовижне барвисте й відважне життя, що надихає учнів, соратників і просто зустрічних людей. 
   Він народився у заможній пенджабській родині і відвідував привілейовану католицьку школу. Тож з дитинства ввібрав квінтесенцію західної та східної культур. В 16 років, його майстер з йоги назвав його майстром. Після навчання в університеті Харбхаджан багато подорожував Індією, відвідував місця паломництва, святих людей. Потім працював у ашрамі, вів йогу, і згодом, у кінці 60-х отримав запрошення до Канади. Потім, за деякий час, переїхав до Америки. Саме звідти й розпочала ходу світом Кундаліні йога. Йогі Бхаджан казав, що популярність цього вчення буде все зростати після його відходу, оскільки це вчення, що підходить для нового інформаційного часу Епохи Водолія. Так і сталося, після відходу Майстра у 2004 році, Кундаліні йога відкривається все більшій кількості людей.
   У п'ятницю, 26 серпня, відбудеться святкова ранкова Садхана на честь дня народження цієї видатної постаті. Час початку - 4.30 ранку. Простір студії Мокша (вул. Пимоненка 13 б, 3-й поверх). Це буде особлива практика - 2,5 годинна медитація гурмантри Йогі Джи Гуру Гуру Вахе Гуру Гуру Рам Дас Гуру
   Також ми маємо змогу долучитися до потоку вдячності та любові тисячів учнів Майстра о 13.00 за київським часом (це вже виконується індивідуально, або гуртуйтеся із друзями). 
    Із собою на Садхану бажано взяти питну негазовану воду, зручний одяг для практики (бажано білого кольору або світлих тонів), покриття для голови - хустинку, шапочку, тюрбан, можна також прихопити легку ковдру та подушечку (для більшого комфорту під час практики).
    Із днем народження!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар