пʼятницю, 2 вересня 2011 р.

5-й недільний інтенсив - енергія процвітання всередині нас




   У неділю, 11 вересня, ми знову зберемося на природі. Цього разу наша улюблена галявина на території Виставкового комплексу буде одягнена у ранньо-вересневі прикраси - стиглі яблука і груші. Це спонукає йти в ногу із циклами природи і саме тому ми працюватимемо із енергією процвітання, що йде зсередини нас (тим більше, все літо ми трудилися над над нашими нересурсними емоціями і дуже гарно підготували підґрунтя для енергії статку і вдоволення). 


   Комплекси та медитації будуть працювати із нашими внутрішніми блоками, негативними установками, що заважають енергії процвітання струменіти на повну  у наших життях. В теоретичній частині ми дізнаємося про ведичні закони статку та добробуту. І насамкінець кожен учасник дізнається про Крійю Юпітера (медитацію для процвітання) і отримає інструкції до її використання а також мантру, що веде нас до нескінченного джерела статку і потоку любові й процвітання всередині нас самих.
   Зустрічаємося на 8.30 ранку біля головного входу до ВДХН.
З собою мати килимки для заняття, бажано ковдру, аби вам було комфортно під час релаксації, зручний одяг для заняття йогою, шапочку, хустинку чи тюрбан для голови, негазовану питну воду, легкий йога-ланч.
Вартість: 75 гривень.
Про присутність завчасно повідомте - 0667634044, Марина Куценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар