середу, 9 листопада 2011 р.

11.11.11

  Ура і нарешті! Цієї п'ятниці ми переконаємося на власному досвіді що ж то воно таке те 11 листопада 2011 року. Так, як ми усвідомленні кундалінщики, то ніяких кінців світу цього дня ми не чекаємо. Натомість будемо святкувати цілий день із 4.30 ранку до 22.00 вечора. 
   Приходьте у простір фешн студії Пюріті, що на Тургенівській 4 а. Ранок почнеться із Садхани, потім ми розділимо наш намедитований прасад.  Далі матимемо можливість зайнятися йогою під запис майстра Йогі Бхаджана. Далі на охочих чекатимуть майстер-класи із Гатки - бойового мистецтва півночі Індії (що проведе доблесний Прабху Дхарам Сінгх (Євген Скринник) та Бхангри - енергетичного танцю сикхів (проведе неперевершена Сат Сансар Каур (Ольга Лушпай). Вечір нам скрасить мелодійний голос та гітара неповторної Сангіти Каур (Жені Большакової), після чого душевні фільми. (Приєднатися до святкування ви можете у будь який момент, однак раджу всім обов'язково відвідати Садхану цього дня вона буде надзвичайно чарівна!) Вхід для всіх вільний. Окремо сплачується лише обід, якщо ви його замовляєте. Пожертви на користь простору вітаються. 
   11 - це число тотальності, єдності індивідуального та нескінченного, число божественного каналу. 11 листопада цього року, вважається дуже сильним днем, коли відкрито потужний портал. Будь яка практика, виконана цього дня принесе нам надзвичайні результати. Саме тому цього дня необхідно гуртуватися із людьми спільними духом і йти із Вахегуру до нового світлого часу. 
   Сат Нам!





Немає коментарів:

Дописати коментар