пʼятницю, 2 грудня 2011 р.

Збираймося на йогу Білої Тантри!

   Агов, хто з нами?! Збираємося на найурочистішу кундалінську подію у рос-мовному просторі - на семінар із Йоги Білої Тантри у Москві. Що це таке? Так багато про це розказувала і всі ми писали про це і тут, і тут, і ще й тут. А якщо серйозніше - то це подія для любителів генерального прибирання свого несвідомого. 
   Біла Тантра - це щорічна подія, яка майже що один-два тижні відбувається по всьому світі. У Москві (найближчому до Києва місці проведення, традиційно відбувається останньої суботи січня, відповідно - 28 січня 2012 року цього року). Тому щоб я особливо не займала ваш думко-простір, подивіться офіційні сайти.
   Розкажу тільки про організаційні моменти: вартість 4500 рублів (близько 1200 гривень), для пенсіонерів і студентів стаціонару - 2500 рублів (+ пам'ятайте про дорогу, найекономічніший варіант близько тисячі гривень). Попередні роки я оплачувала семінар на місці, робила тільки  завчасно заявку, що буде така-то кількість і такого-то міста. Якщо ви маєте намір отримати такий неймовірний досвід, дайте знати, подамо колективну заявку від Києва на участь. Раптом ви індивідуаліст, можете зробити це самостійно, координати є на російському сайті. 
   Буду дуже рада, коли простір відкриється для участі і цього разу у цьому неймовірно сильному семінарі і буду щаслива бачити нові обличчя!
Сат Нам!

1 коментар:

  1. Це дійсно неймовірна подія! Дійсно було б добре зібратись великою Київською командою!

    ВідповістиВидалити