неділю, 22 січня 2012 р.

Розклад занять груп із кундаліні йоги у Києві на січень-лютий

   Дорогі друзі, як ви вже зрозуміли, не дарма я всіх закликала їхати на семінар Білої Тантри. Тепер я сама туди їду і буду деякий час відсутня. Ось наш розклад:

Група на Пушкінській - не буде заняття 31 січня; будуть заняття із 7 січня.
Група на Толстого - не буде занять 28, 31 січня та 4 лютого; будуть заняття із 7 січня.
Група на Кіквідзе - не буде занять 30 січня та 1 лютого (ймовірно буде якась заміна від Сат Нам, уточнюйте в Центрі); будуть заняття із 6 січня.
   
   Однак це не означає, що ми будемо байдикувати!:) Зовсім ні! У нас всіх є чудове домашнє завдання - Крійя Жаби. Обіцяю робити із вами щодня разом! (Щоб ми залишалися у єдиному гармонійному полі:) Почніть із 26-27 і щодня додавайте по кілька і доведіть до 54 (особливі сміливці можуть спробувати до 108 і ви побачите, що це не тільки реально, а ще й дуже корисно і екстатично.

   Також за бажанням ми виконуватимемо Нараян Шабд, про який Йогі Бхаджан говорив, як той, що дає нам процвітання і захист - такі необхідні речі у матеріальному світі.     
  Також раптом у вас є необхідність у якихось кундалінських речах, ви можете їх замовити у магазині http://kundalinishop.ru і я спробую вам це привезти (звісно враховуйте габарити, у мене буде з собою маленька сумка!:). 
   Всіх обіймаю і до скорої зустрічі!

   

Немає коментарів:

Дописати коментар