вівторок, 22 травня 2012 р.

27 травня, неділя інтенсив на природі



Вітаю, ми знову відкриваємо сезон йога-інтенсивів на природі! Це неймовірний глибокий досвід практики, котрий має відчути кожен. Лоно природи, звідки ми вийшли, і куди нас завжди манить, дає щедрі дари самозануреним шукачам Істини.
Почнемо ми із проходження 5 основних першоелементів (Землі, Води, Вогню, Повітря, Ефіру). Перший інтенсив на природі буде присвячений стихії Землі. Ми виконуватимемо комплекси і медитації для глибшого усвідомлення цієї енергії в нас, для її урівноваження, збалансованості і прийняття. Питання коріння, роду, ґрунтовності, безпеки, страхів, життєвості, відчуття території, першоінстинктів, сили, наповненості пов’язані із цією темою. 
Тож Зелена Галявина, представниця нашої любої Матері Землі, розкриває свої люблячі щедрі обійми, щоб ми якнайкраще пройшли цей необхідний більшості із нас тренінг.
Ми зустрічаємося в неділю, 27 травня, о 8.30 ранку біля головного входу до Виставкового центру (ВДНХ, м. Виставковий центр).
Із собою мати: килимок для занять або покриття, на якому вам буде комфортно займатися йогою, пляшечку із негазованою водою, легкий йога-ланч, зручний одяг, головний убір та покривало для медитації за бажанням, захисний засіб від сонця та комах за потребою.
Вартість: 75 гривень.
Тривалість: 3 години.
     Прохання: про свою присутність на занятті повідомити завчасно.
0667634044 - Марина Куценко. 

Немає коментарів:

Дописати коментар