вівторок, 19 червня 2012 р.

21 червня: святкова Садхана на честь Літнього Сонцестояння

   Цього четверга, 21 червня, ми будемо зустрічати світанок особливим чином - святковою Садханою на честь Літнього Сонцестояння. Цей рік пройде під знаком Таттви Ефіру тому ми виконаємо спеціальну практику, яку ви згодом можете робити самостійно аби бути у співзвуччі з цим особливим періодом. Також ми проведемо Садхану із шабдом Джей Те Ганг і зарядимося стрімкою енергією сили, сяйва, позитивності та любові. 
   Щороку сонце проходить певні точки екліптики, і, якщо просто проспати цей особливо заряджений медовим ефіром час, коли сонце стоїть у своїй особливій екзальтації, то з цього нічого милого не буде. День Літнього Сонцестояння треба зустрічати ще до сходу сонця і тоді весь рік матимете особливий заряд енергії і позитивну налаштованість. Це я можу точно сказати, адже саме в такий благісний ранок кілька десятків років тому народилася я, дякувати Богу, мамі, тату і всім світлим вчителям та ангелам:).
    Тож чекаю усіх у просторі Центру Сат Нам на 4.30 ранку, і нехай ваші тіла завжди будуть сповнені життєвої сили, а душі чистої нектарної любові.
   Сат Нам!

Немає коментарів:

Дописати коментар