середу, 8 серпня 2012 р.

Глобальна 40-денна Садхана - Трансформація негативності у Любов

   І знову світова громада кундалінщиків виконує спільну 40-денну Садхану (практику). Це медитація Трансформації негативності у Любов; перетворення стресу та мінорності у творчий прояв себе та істинну любов до себе. Ми починаємо 8 серпня і завершуємо 16 вересня. 
   Коли ви виконуєте свою практику, ви відчуваєте підтримку вищих сил, однак коли ви виконуєте практику, яку одночасно із вами у цьому часі і просторі виконують тисячі людей - це неймовірний досвід підняття на рівнем індивідуальності до рівня божественності. 
   Отже, практика має 4 частини і займе не більше 15 хвилин (власне ви можете об'єднатися із своїми домашніми або друзями і відчути групову силу від виконання практики буквально у своїй кімнаті).
   Інструкції:
- налаштуйтеся за допомогою ініціюючої мантри.
- рівна спина, проста поза, очі заплющенні, сфокусовані на третьому оці, довге і глибоке дихання. Просто налаштуйтеся на практику.
- перша частина: переплетіть пальці на рівні грудей так щоб вказівний правий був зверху, мізинці та безіменні зігніть, лівим середнім зачепіть правий безіменний (як гачком), великі з'єднайте (детальні пояснення на першому відео). Ця мудра доволі хитросплетена, однак саме вона допомагає звільнитися від гнівливості і налаштуватися на хвилі Нейтрального ума
- друга частина: основою долонь тиснути на щоки (там де є такі особливі точки під кісточкою). Це теж звільняє від негативності і дає відчуття щастя (а також рожевить ваші щічки:).
- третя частина: витягніть ліву руку впоперек тіла, а правою перехрестити її і притиснути до лівого плеча. Ця мудра відпускає напругу і стрес.
- четверта частина: руки за спиною, зчеплені за зап'ястя, грудина відкрита, шийний замок. Це дає енергії піднятися вгору по хребту і приносить спокій.
   Детальні інструкції від Рамдеш Каур можна отримати тут:

   Кожну частину практики можна виконувати від 1 до 3 хвилин із глибоким повільним диханням і концентрацією на міжбрів'ї. Пактику можна виконувати в тиші, або під запис мантр, що вас надихає, або ж можна робити це разом із прекрасною Рамдеш Каур: 





Немає коментарів:

Дописати коментар