субота, 16 лютого 2013 р.

24 лютого семінар для жінок "Пророблення внутрішнього чоловіка"

   24 лютого 2013, неділя, 10.00 - 13.00 - заняття для жінок "Пророблення внутрішнього чоловіка".
   Подекуди у нас настільки сильно розвинені чоловічі якості, що це ніяк не прикрити макіяжем, каблуками і спідницями. Часто через це може бути важко вибудовувати стосунки із чоловіками, підтримувати їх і рости у них разом. Цьому є багато причин. Одною із таких може бути те, що душа не так давно у жіночому тілі, що образ сили чоловіка ще свіжий у пам'яті власного досвіду. Тому, замість стосунків, з'являється конкуренція, зневага до слабкості та нереалізованості близького чоловіка, і це приводить до різних гормональних, емоційних збоїв, до не екологічної поведінки, до втрати внутрішньої гармонії. Врешті, задача може так і не реалізуватися. А задача така: раз ми народилися, із тих чи інших причин, у жіночому тілі - реалізувати жіночу суть і природу.
   Наш семінар складатиметься із кількох частин. Для початку ми зробимо інтенсивне заняття із Кундаліні йоги, аби пропрацювати максимально свої тіла (грубе та тонкі), та глибоку медитацію (щоб зануритися якомога глибше у пласти психіки, де зберігається образ "ідеального чоловіка").
   У другій частині, за допомогою Метафоричних асоціативних карт, ми ще краще сформуємо цей образ, ближче із ним познайомимося і дізнаємося, що він власне хоче і як він може допомогти нам у нашому жіночому втіленні.
   Третя частина буде інтегруючою. Ми навчимося як вшановувати жіночі та чоловічі начала в нас самих, навколишніх, природі, Всесвіті... Вивчимо деякі мантри, що допомагають тримати баланс між ними, і врешті послухаємо цілющий міф про жіноче і чоловіче, слухання і повторювання якого приносить благо і допомагає налагодити ці дві прекрасні енергії в собі і навкруги. 

24 лютого 2013, неділя, 10.00 - 13.00. Простір клубу Богиня. Вартість 80 гривень. 

   Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.


   

Немає коментарів:

Дописати коментар