четвер, 28 лютого 2013 р.

Досвід практикуючих: вегетаріанські рецепти

   Наталка Демиденко, крім того що прекрасна дівчина і відважна кундалінщиця, вона ще й виявляється кулінар-експериментатор. А як інакше, коли переходиш на вегетаріанство.
   Тож далі рецепт від Наталі, який вона скромно назвала "рецепт з сиру":
   - Адегейський сир або можна взяти тофу (я від себе вклинюся з паніром) 300 грам
   - водорослі норі
   - борошно нутове (або яке у вас є), спеції (куркума, можна взяти кумин) і сіль за смаком - для кляру.
   Сир порізати на довгі пласкі шматочки, норі розрізати на стрічки трошки більші за сир, щоб потім ними його обгорнути.
   Борошно і спеції змішати, розвести водою до густоти сметани. Водорості замочити водою, загорнути в них сир, змастити кляром з усіх сторін і на сковорідку, в розігріте гхі, смажити до золотистої кірочки або за смаком.
   Можна робити і без кляру, також дуже смачно виходить).
   Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар