четвер, 21 березня 2013 р.

Перукуа у Києві

   17 - 18 травня до Києва вперше приїздить Перукуа, містична співачка, голос котрої називають голосом Матері Землі. Трансформаційна дія її присутності і співу всіма визнається. Її духовний спів зачіпає такі потаємні струни внутрішнього єства, про які навіть забули ми самі. Її краса, природність, потоковість надихають і зачаровують.
   Отож 17 травня кияни мають змогу відвідати її 2-годинний концерт. 18 травня - семінар із вокальної йоги, де Перукуа допоможе учасникам розкритися істинному природному голосу учасників і пізнати краще себе через спів.
   Перукуа народилася в Австралії у сім'ї музикантів. Отримавши академічну музичну освіту, стала яскравою джазовою виконавицею в своїй країні. Та на вершині злету вона несподівано залишила сцену і розпочала шлях пізнання глибоких давніх традицій пов'язаних із зціленням через спів. 10 років співачка провела в пустелі Нью-Мексико, навчаючись у корінного американського індійця зцілюючого звуку. 
   З того часу співачку стали цікавити не тільки музичні програми, а і терапевтична дія співу, надто жіночі семінари і практики, що пов'язані із вокалом і розкриттям себе.
   

   Організатори:

Альона 050 446 79 52
Юля 063 176 10 10
http://www.peruquois.com



Немає коментарів:

Дописати коментар